SteelSeries Arctis 7+ alınır mı?

Ege Akçay

Decapat
Daha fazla  
İnternetten baktığımda ikisinin de aynı fiyat olduğunu gördüm, ancak Nova 7'nin daha yeni sürüm olduğunu fark ettim. Ama yazılımsal sorunları varmış ve estetik olarak çok güzel değil, şahsen. Bu yüzden Arctis 7+ almak istiyorum. Bilen veya kullanan varsa öneride bulunsun.

Dosya Ekleri

• IMG_0646.jpeg
    IMG_0646.jpeg
    76,5 KB · Görüntüleme: 23
İnternetten baktığımda ikisinin de aynı fiyat olduğunu gördüm, ancak Nova 7'nin daha yeni sürüm olduğunu fark ettim. Ama yazılımsal sorunları varmış ve estetik olarak çok güzel değil, şahsen. Bu yüzden Arctis 7+ almak istiyorum. Bilen veya kullanan varsa öneride bulunsun.

Tercihen önermem ama fikir olsun diye, SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless kullanıyorum. Şarja takılıyken kulaklığı açmak için 4-5 kere açma tuşuna basmak zorunda kalıyorum. Ses kalitesi olarak gayet güzel, yazılımı basit bir arayüze sahip ve detaylı. Şarjı bana 3 gün gidiyor, tüm gün PC başında 12 saat açık tutarsan 3 gün gitmez. Tercihen asla SteelSeries marka bir ürün alma. Sen neden aldın dersen de bana hediye geldi ve kullanıyorum.

Nova 7'nin yazılımsal bir sorunu bulunmuyor. 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Estetik olarak Arctis serisi çok daha kaba. Nova 7'nin kafada duruşu daha kibar. Bu para en iyisi daha iyisi yok şundan daha iyi diyemem fakat kendi kullanım tecrübe göre Nova 7 Wirelessten çok memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı