SteelSeries Arctis 7+ ayarları nasıl olmalı?

Elweald

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, görselde attığım ayarlar nasıl olmalıdır?
dsa.png

Müzik dinlerken.
Oyun oynarken.
Video izlerken ayarlar nasıl olmalı arkadaşlar

Son düzenleme:
Bende de bu modelde bir sorun var gibi ses kalitesinden memnun musun?

Yok hocam benim dediğim de oydu zaten ben bundan önce Corsair voild kullanıyordum bana bir bariz fark gelmedi memnunum şu anda.

Hocam mesela LoL'de %4 %5 civarında kullanıyormuşum %40 50'ye çekmek zorunda kladım. ve ses olarak hala daha köyü geliyor.

Hocam mesela LoL'de %4 %5 civarında kullanıyormuşum %40 50'ye çekmek zorunda kladım. Ve ses olarak hala daha köyü geliyor.

Bende de tam tersi %100 kullanırken şimdi %50'nin altında kullanıyorum bana göre tek kötü yanı eski kulaklığımın mikrofonu bundan çok daha iyiydi. Bir de daha yeni aldıysan ben de ilk kullandığım zaman garip gelmişti bana ama zamanla alışmıştım Corsair voild kulaklığında da aynı olmuştu.

Bende de tam tersi %100 kullanırken şimdi %50'nin altında kullanıyorum bana göre tek kötü yanı eski kulaklığımın mikrofonu bundan çok daha iyiydi. Bir de daha yeni aldıysan ben de ilk kullandığım zaman garip gelmişti bana ama zamanla alışmıştım Corsair voild kulaklığında da aynı olmuştu.

Peki fq ayarlarını nasıl yaptın ve kullanıyorsan sonar ayarlarını iletir misin sana zahmet

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı