Nightrain Decapat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 8 4 Ocak 2020 #1 Merhaba, SteelSeries Arctis 7 aldım CS-GO için en iyi ayarları nedir? Reddit'e falan bakıp kayda değer bir şey bulamadım. Kendi 7.1 özelliğini açayım mı yoksa oyunun 5.1 özelliğini mi kullanayım. Siz nasıl kullanıyorsunuz, tavsiyeniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2020
Merhaba, SteelSeries Arctis 7 aldım CS-GO için en iyi ayarları nedir? Reddit'e falan bakıp kayda değer bir şey bulamadım. Kendi 7.1 özelliğini açayım mı yoksa oyunun 5.1 özelliğini mi kullanayım. Siz nasıl kullanıyorsunuz, tavsiyeniz var mı?
Kheaven Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2016 Mesajlar 1.292 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2020 #2 FPS türü oyunlarda stereo kullanmalısınız. Artı 0 Eksi
s10Zi Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu ayarlarda kullan bende çok araştırdım aldığımdan beri net sesi en iyi bu ayarlarda yakaladım dene istersen dostum Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu ayarlarda kullan bende çok araştırdım aldığımdan beri net sesi en iyi bu ayarlarda yakaladım dene istersen dostum