SteelSeries Arctis 7 mikrofonu kablolu çalışmıyor

Merhaba arkadaslar,
Arctis 7 2019 Edition kulakliga sahibim. Sarji bittigi zaman kablolu kullanimda mikrofon calismiyor. Vericisinin lineoutuna kabloyla bagladiktan sonra kulakliktan sadece ses geliyor ve mikrofonum ses iletmiyor. Acaba kablolu kullanimda mikrofon kullanilmiyor mu? Neyi yanlis yapiyorum? Yardimci olabilirseniz sevinirim.

Hocam, bu konuya bir bakın derim. Nasıl ayar yapacağınız anlatılmış.

Kulaklığı kablolu şekilde nasıl bağlıyorsun? Bir ucu Type A bir ucu Type B olan kabloyu kullanmalısın. Kablolu bağlantı yaptığın zaman belki ses ayarlarında varsayılan kayıt aygıtı değişiyor olabilir. Onu da kontrol etmeyi dene. Sürücüsünü yükleyip güncelleme yaptığını tahmin ediyorum.

Kulaklığın içinde öyle bir kablo çıkmıyor. Bir adet şarj kablosu ve kablolu kullanabilmek için wireless kutusuna bağlamamız gereken 3.5mm jak kablosu çıkıyor (kulaklık tarafında hangi tip olduğunu bilmiyorum) . Bu kablo ile ses iletimi yapılmıyor sanırım.

Nasıl çıkmıyor? Kulaklığın üzerindeki 3.5mm jak girişi ekstra telefon kulaklığı ya da başka bir kulaklık takıp sesi paylaşmak için. Kutu içerisinde söylediğim üzere bir ucu Type A bir diğer ucu ise Type B olan USB kablosu çıkıyor. Bir ucunu kulaklığa bir ucunu kasaya bağlayıp bu şekilde şarj ediyorsun.

Yani Wireless için kullanılan USB Dongle'a ekstra bağlantı yapmıyorsun.

Mesajı çok sonra gördüm kusuruma bakmayın. Şarj olurken kullanmayım diye o Usb Dongle a takınca 3.5mm jak girişini mikrofonun da çalışacağını düşünmüştüm. O yüzden böyle bir konu oluşturdum. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Çözebilmene sevindim. Daha önce de yanlış bağlantı yapan bir arkadaşım olmuştu. Bu yüzden mikrofonu kullanamıyordu. Aslında kitapçığında bağlantı usulünü kendileri belirtiyor.

Sanırım yeni aldınız, kulaklıkla alakalı görüşleriniz neler, uzun kullanım süresi boyunca rahat mı?

Sanırım yeni aldınız, kulaklıkla alakalı görüşleriniz neler, uzun kullanım süresi boyunca rahat mı?
Başlangıçta kulağımı ağrıtmıştı ve bu beni bayağı korkuttu, yabancı forumlarda araştırdıktan sonra kulaklığın pedlerinin hafızalı olduğunu, ağrı yaşayanların bir süre kullandıktan sonra sorunlarının çözüldüğünü okudum ve ben de 1-2 hafta sabrettim. Sonuç olarak şuan hiçbir sorunum yok ve alıştım. Aşırı rahat ve kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…