Öncelikle kulaklık çok kaliteli. Arctis 5 aldım ve 7 almadığıma pişmanım. Kaliteyi anlayacaksınız kullanmaya başlayınca.
1. Kulaklıkta 7.1 ses kartı mevcut. USB girişinden bağlayıp Steelseries Engine 3 programı üzerinden sürücüsünü yüklemeniz yeterli.
2. Kullandığınız anakart eğer ASUS Z170-DELUXE ise zaten Crystal Sound 3 özel ses yongası bulunuyor. Ses kartına ihtiyacınız olmayacaktır.
3. Evet yeterlidir.
4. Yeni bir ses kartı önermiyorum. Buradaki amaç zaten 7.1 kulaklık almanız. Tekrar ses kartı alıp ses kartlı bir kulaklık kullanmanın bir mantığı olmayacaktır.
Profesyonel olarak ses ve yazılımlarıyla ilgilenmiyorsanız ses kartınıza ihtiyaç olmayacaktır. Sadece oyun ve müzik için Arctis 7 ihtiyaçlarınızı oldukça karşılayacaktır. Şüpheniz olmasın.