M MitoS Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 12 13 Nisan 2024 #1 Selam arkadaşlar. Valorant için ses ayarları ve Discord için mikrofon ayarları olan varsa paylaşabilir mi veya nasıl ayarlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2024
Selam arkadaşlar. Valorant için ses ayarları ve Discord için mikrofon ayarları olan varsa paylaşabilir mi veya nasıl ayarlayabilirim?
Praitha Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2024 #2 MitoS dedi: Selam arkadaşlar. Valorant için ses ayarları ve Discord için mikrofon ayarları olan varsa paylaşabilir mi veya nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba dostum, ben de almayı düşünüyorum aynı ürünün 7X+ versiyonunu sanırım farkları yok pek bilmiyorum. YouTube'da sonar ses ayarları yapanlara denk gelmiştim biraz kontrol et istersen.
MitoS dedi: Selam arkadaşlar. Valorant için ses ayarları ve Discord için mikrofon ayarları olan varsa paylaşabilir mi veya nasıl ayarlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba dostum, ben de almayı düşünüyorum aynı ürünün 7X+ versiyonunu sanırım farkları yok pek bilmiyorum. YouTube'da sonar ses ayarları yapanlara denk gelmiştim biraz kontrol et istersen.