theark1514 Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi SteelSeries Artics 7 kulaklığım var. Kafa bandı bayağı esnedi, özelliğini kaybetti. Yeni alacağım ama Türkiye'de satan hiçbir yer bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi sipariş vereyim?
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi SteelSeries Artics 7 kulaklığım var. Kafa bandı bayağı esnedi, özelliğini kaybetti. Yeni alacağım ama Türkiye'de satan hiçbir yer bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi sipariş vereyim?
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #2 43.04EGP 17% OFF|Köpük kulak yastıkları kulak pedleri sünger yastık yedek elastik kafa bandı kafa SteelSeries Arctis gibi 3/5/7 oyun kulaklığı|Kulaklık Aksesuarları| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
43.04EGP 17% OFF|Köpük kulak yastıkları kulak pedleri sünger yastık yedek elastik kafa bandı kafa SteelSeries Arctis gibi 3/5/7 oyun kulaklığı|Kulaklık Aksesuarları| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
theark1514 Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2020 #3 enonertetanem dedi: 43.04EGP 17% OFF|Köpük kulak yastıkları kulak pedleri sünger yastık yedek elastik kafa bandı kafa SteelSeries Arctis gibi 3/5/7 oyun kulaklığı|Kulaklık Aksesuarları| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Evet görmüştüm bunu Türkiye'den bulamadım artık yurt dışından söylüycez sanırım alternatif yok.
enonertetanem dedi: 43.04EGP 17% OFF|Köpük kulak yastıkları kulak pedleri sünger yastık yedek elastik kafa bandı kafa SteelSeries Arctis gibi 3/5/7 oyun kulaklığı|Kulaklık Aksesuarları| - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Evet görmüştüm bunu Türkiye'den bulamadım artık yurt dışından söylüycez sanırım alternatif yok.
B Buğra DOĞAN Decapat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 77 21 Aralık 2020 #4 Hocam herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorun bende de var. Yeni aldıysanız nerden aldınız? Bilgi verebilir misiniz?
Hocam herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorun bende de var. Yeni aldıysanız nerden aldınız? Bilgi verebilir misiniz?
theark1514 Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #5 Buğra DOĞAN dedi: Hocam herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorun bende de var. Yeni aldıysanız nereden aldınız? Bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bulamadım Türkiye'den bir yerden sipariş vermek istedim bulamadım bulursanız bana da haber edebilirsiniz.
Buğra DOĞAN dedi: Hocam herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorun bende de var. Yeni aldıysanız nereden aldınız? Bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bulamadım Türkiye'den bir yerden sipariş vermek istedim bulamadım bulursanız bana da haber edebilirsiniz.