G Grove_V Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Aşağıdaki görselde ses barında ne yaparsam yapayım ses de hiç değişiklik olmuyor. Sadece tamamen kapatınca ses kesiliyor bu neden olur? SteelSeries Arctis 7+ kullanıyorum. Sonar kapalı. Cevaplarınız için simdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2025
Merhaba arkadaşlar, Aşağıdaki görselde ses barında ne yaparsam yapayım ses de hiç değişiklik olmuyor. Sadece tamamen kapatınca ses kesiliyor bu neden olur? SteelSeries Arctis 7+ kullanıyorum. Sonar kapalı. Cevaplarınız için simdiden teşekkür ederim.
ASUS RX6700XT Hectopat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 1.127 Çözümler 12 5 Ocak 2025 #2 Ses çıkışı kısmında hangi cihaz seçili?
G Grove_V Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 ASUS RX6700XT dedi: Ses çıkışı kısmında hangi cihaz seçili? Genişletmek için tıkla... ses den yana sorun yasamıyorum sadece windows arayüzünden ses ayarı yapamıyorum örnek; youtube dan video izlerken win den ses kısmak istesem kısamıyorum youtube dan kısmak zorunda kalıyorum
ASUS RX6700XT dedi: Ses çıkışı kısmında hangi cihaz seçili? Genişletmek için tıkla... ses den yana sorun yasamıyorum sadece windows arayüzünden ses ayarı yapamıyorum örnek; youtube dan video izlerken win den ses kısmak istesem kısamıyorum youtube dan kısmak zorunda kalıyorum