H Hüseyin Aysu Kilopat Katılım 3 Eylül 2017 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #1 Forumda birkaç yazı gördüm konuyla ilgili ama tam istediğim cevabı alamadım. Bir elektronikçiye vesaire götürsem bugün hallolabilecek bir şey mi? Kırıldı ve içine kaçtı USB şarj soketi. Zaten 1 yıldır temassızlıklar da vardı.
Forumda birkaç yazı gördüm konuyla ilgili ama tam istediğim cevabı alamadım. Bir elektronikçiye vesaire götürsem bugün hallolabilecek bir şey mi? Kırıldı ve içine kaçtı USB şarj soketi. Zaten 1 yıldır temassızlıklar da vardı.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 1 Nisan 2023 #2 Telefoncuya götür halleder.
H Hüseyin Aysu Kilopat Katılım 3 Eylül 2017 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #3 Götürdüm, soketi değiştirttim ve getirdim eve ancak şu an şarj olmuyor. Bu sabah oluyordu soket kırılana kadar, sorun ne olabilir şimdi?
Götürdüm, soketi değiştirttim ve getirdim eve ancak şu an şarj olmuyor. Bu sabah oluyordu soket kırılana kadar, sorun ne olabilir şimdi?
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 1 Nisan 2023 #4 Hüseyin Aysu dedi: Götürdüm, soketi değiştirttim ve getirdim eve ancak şu an şarj olmuyor. Bu sabah oluyordu soket kırılana kadar, sorun ne olabilir şimdi? Genişletmek için tıkla... Yollar kopmuş olabilir. Tekrar götürün orda test edin.
Hüseyin Aysu dedi: Götürdüm, soketi değiştirttim ve getirdim eve ancak şu an şarj olmuyor. Bu sabah oluyordu soket kırılana kadar, sorun ne olabilir şimdi? Genişletmek için tıkla... Yollar kopmuş olabilir. Tekrar götürün orda test edin.
H Hüseyin Aysu Kilopat Katılım 3 Eylül 2017 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #5 Pazartesi tekrar getir demişti çalışmıyorsa. Ben de aklıma gelmediğinden sadece kulaklığı götürdüm, adaptörü almak aklıma gelmedi..
Pazartesi tekrar getir demişti çalışmıyorsa. Ben de aklıma gelmediğinden sadece kulaklığı götürdüm, adaptörü almak aklıma gelmedi..