SteelSeries Arctis 7+ veya Nova 5

dnbn

Centipat
Sorum başlıktaki gibi. Yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum bu bütçede bulabildiğim 2 seçenek var. İnternette araştırdığıma göre aşağı yukarı aynı oranda tavsiye ediliyor. Bana niyeyse Arctis 7+ daha iyi gibi geldi nedenini bilmiyorum. Genel olarak oyun oynayan birisiyim arada açar müzik dinlerim haliyle mikrofonda önemli bir etken benim için. Bilgisayar başında 8 saat geçirdiğimde oluyor 1-2 saat geçirdiğimde oluyor bu yüzden uzun süreli kullanımda baş ağrısı yapmaması benim için önemli. Şu an kullandığım kulaklık çok rahatsız bir kulaklık daha kötüsü yoktur yani fakat zamanla adapte oldum sanırsam o yüzden hangisini alırsam aliyim rahat edeceğimi düşünüyorum. Sizin de bu konuda fikirlerinizi merak ettim aranızda kullanan tecrübe eden arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nova 5 daha güncel, daha uzun batarya süreli, daha konforlu, mikrofonu da daha iyi.
herkes öyle diyor ama nova da sanırsam 7.1 ses bişisimidir nedir o yokmuş. Oyunlar açısından kötü olmaz mı bu

Olmaz, sanal 7.1 iğrenç bir şey, stereo emin ol daha iyi.
Neden ki hocam. İnternette 7.1 ses ile alakalı hiç kötü yorum görmemiştim. Sanırsam oyun odaklı kulaklıklarda ön plana çıkıyormuş. Bende pek hakim değilim bu konulara acemice sorular soruyorsam kusuruma bakmayın lütfen.

8150 TL'yi bu kulaklığa neden vereceğimizide açıklarsan daha iyi olur, neden tercih edersin?

Olmaz, sanal 7.1 iğrenç bir şey, stereo emin ol daha iyi.
Deneyimlediğim kadarıyla; Konfor olarak en beğendiğim kulaklıktır kendisi (bana göre)
Pil ömrü yeterince uzun, ve ses kalitesini beğeniyorum. (Mikrofon biraz vasat)

Karşılaştırmaya gelirsem

Arctis 7+ 3D Spatial Audio gibi bir özelliğe sahip, ancak Alpha daha temiz ve doğal ses kalitesine sahip olduğunu düşünüyorum

Çünkü sanal 7.1 açtığın zaman ses yankılı geliyor biraz, adamın nerede olduğunu kestiremiyorsun. Daha çok dizi film vb. için iyi oluyor. Ayrıca Nova 5'te olması lazım.

8000 TL'yi hak edecek bir + göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…