ONUR CAN ÇİFTÇİ Femtopat Katılım 21 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #1 SteelSeries kulaklık almayı düşünüyorum. SteelSeries Arctis 7+’la SteelSeries Arctis 7P+’la arasındaki fark nedir? Bilgisi olan varsa yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2025
SteelSeries kulaklık almayı düşünüyorum. SteelSeries Arctis 7+’la SteelSeries Arctis 7P+’la arasındaki fark nedir? Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Iwatani Naofumi Centipat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.751 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #2 ONUR CAN ÇİFTÇİ dedi: SteelSeries kulaklık almayı düşünüyorum. SteelSeries Arctis 7+’la SteelSeries Arctis 7P+’la arasındaki fark nedir? Bilgisi olan varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kesin olarak emin değilim ama 7P PlayStation için diye biliyorum ancak PC içinde kullanılabilir. Bu arada 7 yerine Nova 5 almanızı öneririm
ONUR CAN ÇİFTÇİ dedi: SteelSeries kulaklık almayı düşünüyorum. SteelSeries Arctis 7+’la SteelSeries Arctis 7P+’la arasındaki fark nedir? Bilgisi olan varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kesin olarak emin değilim ama 7P PlayStation için diye biliyorum ancak PC içinde kullanılabilir. Bu arada 7 yerine Nova 5 almanızı öneririm