SteelSeries Arctis 7 vs Cooler Master MH670

EdoMeister

Centipat
Daha fazla  
Çoğunlukla oyun oynayacağım sizce hangisi tercih edilmeli ve neden? Detaylıca bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SS daha önce kullanmadım ama sürücüleri 5 ile aynı olduğu için yorumlar hemen hemen aynı olur diye düşünüyorum MH670 ise bugün sipariş verdim Cuma'ya kadar elimde olur diye düşünüyorum onun hakkında sana bir tavsiyede bulunabilirim

SS daha önce kullanmadım ama sürücüleri 5 ile aynı olduğu için yorumlar hemen hemen aynı olur diye düşünüyorum MH670 ise bugün sipariş verdim Cuma'ya kadar elimde olur diye düşünüyorum onun hakkında sana bir tavsiyede bulunabilirim.

Elinize geçtiğinde nasıl olduğu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Elinize geçtiğinde nasıl olduğu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Tabikii ürün elime geçtiğinde bir ön inceleme yaparım bir de günlük 5-8 saat arası kullandıktan sonra size daha net bir bilgi verebilirim . Ürünün yabancı kanallar ve forum sitelerindeki incelemelerini okuduğumda gayet olumlu yorumları olmuştu . Tek eksiği kutu içeriğinde yanında 2. kulak yastığı çıkmamasıydı neyse gelsinde oyun ,dizi, müzik bir inceleme yaparız :)

Tabikii ürün elime geçtiğinde bir ön inceleme yaparım bir de günlük 5-8 saat arası kullandıktan sonra size daha net bir bilgi verebilirim . Ürünün yabancı kanallar ve forum sitelerindeki incelemelerini okuduğumda gayet olumlu yorumları olmuştu . Tek eksiği kutu içeriğinde yanında 2. kulak yastığı çıkmamasıydı neyse gelsinde oyun ,dizi, müzik bir inceleme yaparız :)
Ürün elinize geçtimi acaba ?

Ürün elinize geçtimi acaba ?
Ürün elime geçti fakat çok deneme fırsatım olmadı bir 15 dk kadar denedim bu gece uzunca deneme fırsatım olacak fakat şunları söyleyebilirim ürün gerçekten çok rahat ,ses seviyesi güzel bass performansı bana iyi geldi öyle gümbür gümbür değil ama yeterli ilk izlenimlerim bunlar

Ürün elime geçti fakat çok deneme fırsatım olmadı bir 15 dk kadar denedim bu gece uzunca deneme fırsatım olacak fakat şunları söyleyebilirim ürün gerçekten çok rahat ,ses seviyesi güzel bass performansı bana iyi geldi öyle gümbür gümbür değil ama yeterli ilk izlenimlerim bunlar
İçinden çıkan Type-C aparatı ne işe yarıyor?

Telefona bağlıyorsun işte 1 saattir oyundayım oyunn performansı güzel bende hafif bir baş ağrısı var birazda uykusuzum sanırım ondan dolayı ağrı olabilir pek emin değilim
Telefon içinde düşünmeleri harika. Kulaklık nasıl şarj ediliyor, ne gibi aparat koymuşlar? Uykusuzluk ağrı yapabilir hocam.

Çoğunlukla oyun oynayacağım sizce hangisi tercih edilmeli ve neden? Detaylıca bilgi verirseniz sevinirim.
SteelSeries arctis 7 kullanıyorum gayet memnunum sarjı cok rahat 20 25 saat gidiyor wireless kulaklık konusunda arctis 7 den şaşmamalı tavsiye ederim. Ama kablolu alıcaksan mesela arctis 5 almak yerine daha iyi alternatifler bulabilirsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı