Steelseries Arctis 7 vs Corsair Void Pro Wireless vs Logitech G933 Artemis

Hangi Kulaklık Daha İyidir?

• Steelseries Arctis 7

• Corsair Void Pro Wireless

• Logitech G933 Artemis

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

iNeonDragon

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steelseries Arctis 7, Corsair Void Pro Wireless ve Logitech G933 Artemis arasında kaldım. Kulaklığın 7.1 olması lazım. Çünkü oyun amaçlı kullanacağım. Müzik dinlerim ama çok değil. Oyun performansı çok iyi olmalı. İkinci olarak da kablosuz olmalı. Bunların hangisi daha iyidir?
Ayrıca bilgisayarda başında uzun süre oturan biriyim. Yani hafta 2-3 kez 12+ saat bilgisayar başındayım. Kulaklarımın rahat etmesi lazım. Ekstra marka ve model önerebilirsiniz. Benim aklımda bunlar var sadece.
Yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Bir de bilgisayarın 7.1 konusunda önemi var mı? Laptop kullanıyorum ben. Modeli MSI GE62VR 7RF. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı 7.1 konusunda?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB 2.0 girişine sahipse bilgisayarınız yukarıdaki kulaklıkların hepsinin tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz, Laptop olmasının önemi yok, USB girişi var ise bir kulaklıkta her cihazda aynı performansı verir.

Öncelikle bu kulaklıkların kablosuz oldukları için kablolu performansının yanına yaklaşamayacağını belirteyim.

Corsair Void Pro Wireless'ı baştan eleyin, bütçe kulaklığı olduğu için Arctis 7 ve G933'den geride kalıyor. G933'yi de direk eleyin derim 1000 TL'lik bir kulaklık gibi kaliteye sahip değil.

Elinizde bir tek Arctis 7 kalıyor. 1 gün kullanıp iade ettim sesi beni tatmin etmedi kalite olarak kullandığım Cloud Core'un hayli hayli gerisinde kalıyor. Kablosuz da kararlıysanız hiç de gerekli olmayan 7.1 hayalinizden vazgeçin ve en düzgün ses verebilen kablosuz kulaklık Cloud Flight'a yönelin. Şöyle de bir karşılaştırma videosu bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GameEkstra ürünü listelemiş yakın zamanda stokta olur diye düşünüyorum. Ben bunu istemiyorum 7.1 almakta kararlıyım diyorsanız Arctis 7 alın aralarında en iyisi o.

Videoya gece bakabilirim. Şuan mobildeyim. "Öncelikle bu kulaklıkların kablosuz oldukları için kablolu performansının yanına yaklaşamayacağını belirteyim" demişsiniz. Gecikme süresinimi kastettiniz yoksa ses kalitesi olarakda fark ediyor mu? Mesela Arctis 5 ve 7 aynı sedece bağlantı türleri farklı. Gecikme haricinde ses performansı fark eder mi?

Arctis serisinin ses kalitesi aynı diye biliyorum hepsinde, ben de Arctis 3 almıştım 1 günde iade ettim. HyperX düşünün bence.

Gecikme değeri kafanıza takılması gereken en son şey, farkedilmeyecek bir fark var. Asıl fark ses ve mikrofon kalitesi konusunda ortaya çıkıyor.

Benim için kablosuz olması önemli. Ev içinde sürekli dolaştığım için kablo sıkıntı oluyor. Kablosuz olarak Steelseries Arctis 7den daha iyi bir öneriniz var mı yoksa en iyisi Arctis 7 mi?
Arctis serisinin ses kalitesi aynı diye biliyorum hepsinde, ben de Arctis 3 almıştım 1 günde iade ettim. HyperX düşünün bence.

3de giriş 3.5 olduğu için ses kalitesi daha düşük diye duydum ama kesin bir bilgim yok.

Tamamdır. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Arctis 7 de karar kıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…