SteelSeries Arctis 7+ Beyaz Kablosuz 7.1 Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol veya logitech G G733 LIGHTSPEED RGB Kablosuz 7.1 Surround Ses Oyuncu Kulaklığı - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ikisinden birini oyun için alacağım ve sadece PC'de kullanacağım. Bu iki ürünün şöyle kafa karıştıran yanı var, ikisini de kullanan yayıncılar gördüm, ikisi de iyi ve MediaMarkt çalışanı SteelSeries önerdi. Ama hangisi daha iyi? Beni aydınlatırsanız sevinirim. Hangisi yıllarca işimi görür? Bir tane de günlük hayatta kullanacağım 1500 TL'yi fazla geçmeyen Bluetooth kulak üstü kulaklık önermenizi istiyorum. Ama bunda aradığım tek özellik var o da bu iki kulaklığın birbirine bağlanması. Hani yayıncılar yapıyor ya (adını bilmediğim için böyle anlatmaya çalışacağım umarım anlarsınız ve bu özelliğin adını söylersiniz böylece hep böyle anlatmak zorunda kalmam) kendi kulaklığı ile diğerini bağlayıp (kablosuz) aynı anda ikisi de aynı sesi duyabiliyor. Aradığım tek özellik bu böylece biri bende takılı iken diğerini küçük kardeşim kullanabilir. Tam anlatamamış olabilirim ama umarım anlamışsınızdır.
Teşekkürler peki steel series bu modeli eskidi diyeni gördüm bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?SteelSeries'de chat mix var çok iyi bir özellik bana sorarsan SteelSeries.
Diğer kulaklığa ne önerirsin?Arctis 7+ yerine Arctis Nova 7'ye bak. Daha güncel ve daha fazla özelliği olan bir model.
Teşekkürler peki SteelSeries bu modeli eskidi diyeni gördüm bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Arctis 7 eski bir model fakat Arctis 7+ eski sayılmaz. 2021'in sonu 2022'nin başında çıktı.Teşekkürler peki Steelseries bu modeli eskidi diyeni gördüm bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Diğer kulaklığa ne önerirsin?
Arctis 7 eski bir model fakat Arctis 7+ eski sayılmaz. 2021'in sonu 2022'nin başında çıktı.
Konu sahibi Arctis 7+ linki atmış ama başlığa 7 yazılmış. Her iki modeli de söylemekten zarar gelmez. Arctis 7+ zaten sadece bir güncelleme kulaklığı.7+dan bahsediyoruz zaten hocam.
Hocam bu bütçeyi baya aşıyor. şimdi iki kulaklık alacağım biri Max. 5k PC için diğeri gündelik hayat 1500 u çok geçmesin ve ikisi ile ses paylaşımı yapabileyimArctis 7 eski bir model fakat Arctis 7+ eski sayılmaz. 2021'in sonu 2022'nin başında çıktı.
Logitech G Pro X Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.423,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu durumda Arctis Nova 7 veya Arctis 7+ alabilirsiniz. Tasarımları gereği çabuk kırılabilselerde ve Türkiye'deki teknik servisden memnun olan görmesem de ses ve rahatlık anlamında oldukça iyiler.Hocam bu bütçeyi baya aşıyor. şimdi iki kulaklık alacağım biri Max. 5k PC için diğeri gündelik hayat 1500 u çok geçmesin ve ikisi ile ses paylaşımı yapabileyim