SteelSeries Arctis 7 Wireless 2019 vs HyperX Cloud 2 vs Corsair Void Pro RGB Special Edition

Şamil türk

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 11.11 indirimlerinde üçünden birini almak istiyorum. Wireless olmasından ve tasarımında dolayı SteelSeries Arctis 7 almak istiyorum fakat ses kalitesinden emin değilim sürücüleri 40 mm olduğu için yani sırf wireless olduğu için ses kalitesinden ödün vermek istemiyorum. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üçü arasından kesinlikle Cloud 2 en kalitelisi. İndirimler pek iyi değil yalnız Black Friday'i beklemeni tavsiye ederim. Ne kadara düşmüş baktığın Cloud 2?

Üçü arasından kesinlikle Cloud 2 en kalitelisi. İndirimler pek iyi değil yalnız Black Friday'i beklemeni tavsiye ederim. Ne kadara düşmüş baktığın Cloud 2?
Evet dediğin gibi fazla bi indirim yok Cloud 2 en son 677₺ civarındaydı.

Arctis 7'yi 850 liraya görmüştüm n11'de, kendime de oradan sipariş geçtim. Kuponunuz varsa uygun olabilir piyasasına göre. Ses konusunda bir yorum yapamayacağım modeller arasında hiçbirini kullanmadım daha önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…