SteelSeries Arctis 7+ Wireless alınır mı?

Başta Mic statoneyi kapattım mıkrofon devre dışı kaldı sonra kendi kendine duzeldi. Şu an bir sıkıntı görünmüyor.

Teşekkür ederim FPS oyunları için önerdiğiniz bir ses ayarı var mı?
Mikrofonu böyle kullanıyorum ama çıkış sesi için ayarlama yapmadım.

Mikrofonu böyle kullanıyorum ama çıkış sesi için ayarlama yapmadım.

Hocam merhaba, hortlatıyorum tekrardan konuyu ama ben de almayı düşünüyorum. Güncel ses ayarlarını atabilir misin? birde memnun musun hala onerir misin

Hocam merhaba, hortlatıyorum tekrardan konuyu ama ben de almayı düşünüyorum. Güncel ses ayarlarını atabilir misin? birde memnun musun hala onerir misin
Evet, memnuniyetle kullanıyorum. Yazılımsız mikrofon kalitesinin dandik olduğunu düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    201,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_5.png
    125,5 KB · Görüntüleme: 64
Hocam SS7 kullanmış biri olarak Corsair HS80 kablolu hakkında fikriniz var mı?

Kablosuzunu kullanıyorum gayet memnunum her şeyinden. Sadece bassları çok iyi değil ve şarjı çok uzun süre gitmiyor. Arctis 9'u deneme şansım olmuştu. Ben şahsen HS80'i daha çok beğendim.

Kablosuzunu kullanıyorum gayet memnunum her şeyinden. Sadece bassları çok iyi değil ve şarjı çok uzun süre gitmiyor. Arctis 9'u deneme şansım olmuştu. Ben şahsen HS80'i daha çok beğendim.

Hocam kablolusunu almayı düşünüyorum şahsen Wireless almak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…