SteelSeries Arctis 7+ Wireless alınır mı?

Bütçe
4000-5000

sienaxrd

Decapat
Daha fazla  
Aslında Razer Barracuda modelini kullanıyordum fakat malzeme kalitesi gerçekten rezalet bir kulaklık olduğu ve plastikleri kırıldığı için başka bir kulaklık arayışına girdim. Gözüme bu model çarptı.

Önceden kullanan ya da kullanmakta olanlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Ayrıca başka kulaklık önerilerinizde de açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

Kablosuz olması, malzeme kalitesinin iyi olması ve şarjının uzun süre gitmesi benim için önemli kriterler.

Arctis Nova 5

bir konuya bakarken birisi yüzde 80 altı ses düzeyinde kulaklığı kullanırken sağ ve sol kulağın seslerinin eşit gelmediğini belirtmiş böyle bir durum var mıdır ? Kronik bir sorun mudur ?

bir konuya bakarken birisi yüzde 80 altı ses düzeyinde kulaklığı kullanırken sağ ve sol kulağın seslerinin eşit gelmediğini belirtmiş böyle bir durum var mıdır ? Kronik bir sorun mudur ?
Hayir boyle bir problem mevcut degil tekrar deneyeyim suan hatta. Dedigim gibi yok denedim.

Hayir boyle bir problem mevcut degil tekrar deneyeyim suan hatta. Dedigim gibi yok denedim.
Son olarak Razer Barracuda da yaşadığım şeyin aynısını yaşamamak için soruyorumda, kulaklığı ne kadar süredir kullanıyorsunuz, birde plastik kalitesi nasıl çatlak ya da kırılma gibi şikayetiniz var mı teşekkür ederim şimdiden.

2 haftadir kullaniyorum. Gayet esnek LoL'de firlatmadiginiz veya cinnet gecirmediginiz surece kirilmaz. Kaliteli ayrica.

2 gün önce uzun araştırmalar sonucu Arctis 9 aldım Bluettoth olması telefonla kullanılmasını avantajı var CS2'de ayak sesi performansı iyi filmlerde gayet güzel hoş bir kulaklık.

Açtığım konuya bakabilirsin ama sağlam yanıt yazan yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…