Steelseries Arctis 7 Wireless alınır mı?

Alınır mı?

• Evet, alınır.

• Hayır, alınmaz.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kulaklığım bozulduğu için bazı kişilerin önerileri doğrultusunda bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama sizce alınır mı alınmaz mı? Mikrofon kaliteside benim için önemli. Adeksstore'dan almayı düşünüyorum güvenilir midir?

Son düzenleme:
kulaklık hakkında bir yorum yapamayacağım ama ben o parayı verecek olsam alırdım ,kendime şuan arctis 3 almayı düşünüyorum o paraya çıksam 7 alırım ben de. adeks güvenilir bir yer ,daha önce kulaklık almıştım herhangi bir sıkıntı olmadı eğer istanbuldaysanız gidip direkt de alabilirsiniz beşiktaşta çok güzel bir yerleri var, fiyat olarak da genelde piyasayla aynı veya daha ucuz oluyorlar.

not: ben internetten söylemediğim için teslimat nasıl yapılıyor bir bilgim yok .

kulaklık hakkında bir yorum yapamayacağım ama adeks güvenilir bir yer ,daha önce kulaklık almıştım herhangi bir sıkıntı olmadı eğer istanbuldaysanız gidip direkt de alabilirsiniz beşiktaşta çok güzel bir yerleri var, fiyat olarak da genelde piyasayla aynı veya daha ucuz oluyorlar

not: ben internetten söylemediğim için teslimat nasıl yapılıyor bir bilgim yok .
İstanbulda değilim ama böyle pahalı elektronik şeyleri gidip almayı tercih ediyorum zaten maça falan gidicez o zaman gidip alıcam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı