SteelSeries Arctis 7+ Wireless'a GG üzerinden ekolayzer ayarı yapılmıyor

Mehmetkarabey

Decapat
Daha fazla  
SteelSeries Arctis 7+Wireless white modelini aldım. Şu an kurulumunu yaptım ancak GG programından Valorant için ne yaptıysam olmadı sesler bir garip geliyor ve genelde önerilen ekolayzer ayarlarını yaptığımda da hep bir yerden eksik veriyor. Silah sesleri adım seslerini kapatıyor veya sesler uzaktan geliyor gibi. Valorant için şu an aktif kullanılan ve memnun kalınan bşr ekolayzer var mıdır? Bir de PC'deki ses ayarlarını da kurcalamama rağmen çözemedim yardımcı olursanız sevinirim. Windows 10 kullanıyorum ve kulaklığın kendi ses kartı mevcut.7.1 özelliğide mevcut ancak sanal 7.1. Teşekkürler.

Aynı benim nova 7de olduğu gibi başına bela almışsın geçmiş olsun, uğraş dur düzgün ekolayzır ayarı bulmak için, çok can sıkıcı.. Tavsiyem hiç sonar kısmıyla uğraşma sadece engine üzerinden ses limitini kaldır, internetten örnek bir ekolayzır ayarı bul genel kullanıma uyan onu kaydedip kullan, diğerlerini kurcalarsan işin içinden çıkılamıyor

İnternetten 2 farklı ekolayzır ayarı buldum. Şu anda o ayarları kendi aralarında değiştire değiştire kullanıyorum ancak hala alışamadım belki ses kalitesinden dolayı da olabilir. Şu an sesler çok net çok kaliteli ve detaylı bu olaya alışmadığımdan olabileceğini söyleyenler var. Ancak düzenli oalrak Valorant oynayıp SteelSeries GG programındaki ayarından memnun kalan varsa onun ayarınıda denemek isterim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı