SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 3 Temmuz 2024 #1 Razer BlackShark V2X'den bu kulaklığa geçmeyi düşünüyorum sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2024
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 3 Temmuz 2024 #2 SENTOKI dedi: Razer BlackShark v2X'den bu kulaklığa geçmeyi düşünüyorum sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bsv2X seni idare ediyorsa kullan mutlu mutlu geçmeye gerek yok.
SENTOKI dedi: Razer BlackShark v2X'den bu kulaklığa geçmeyi düşünüyorum sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bsv2X seni idare ediyorsa kullan mutlu mutlu geçmeye gerek yok.
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 9 Ağustos 2024 #3 belirsizz dedi: Bsv2X seni idare ediyorsa kullan mutlu mutlu geçmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam kablo ile uğraşmayı sevmediğimden kulaklık takmıyorum bu kulaklık çok hoşuma gitti kararsız kaldım bilgisayarımın çoğu parçasını yeniliyorum klavye kasa sıvı soğutma falan alıyorum acaba kulaklığımı değiştirsem mi?
belirsizz dedi: Bsv2X seni idare ediyorsa kullan mutlu mutlu geçmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam kablo ile uğraşmayı sevmediğimden kulaklık takmıyorum bu kulaklık çok hoşuma gitti kararsız kaldım bilgisayarımın çoğu parçasını yeniliyorum klavye kasa sıvı soğutma falan alıyorum acaba kulaklığımı değiştirsem mi?