Merhaba SteelSeries Arctis 7X+ kullanıyorum. Aldığım günden beri bu üstünde ki chatmix ayarını kullanamıyorum. Çalışmıyor. Bir ayarı vs. var mı? Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
@huseyinkx 7X+ modelinde Chatmix'in çalışabilmesi için Sonar'ı kullanmak yeterlidir diyorlar ama zaten kullanıyorsunuz. Öte yandan sizinle aynı sorunu yaşayan çok fazla insan var. Kimisi kulaklığı her şeyiyle sistemden çıkarıp Sonar'ı tekrar kurarak çözmüş. Kimisi de yukarda bahsettiğim şekilde çözüm bulmuş ama sizde Chat kısmında başka seçenek çıkmıyor. Click to auto set defaults diyerek denediniz mi?
@huseyinkx sanırım 7X+ modelinde chatmix tekerleği sadece Xbox'da kullanırken çalışıyormuş. PC'de chatmixi ayarlamak için bahsettiğiniz yerden yani yazılım üzerinden ayarlamak gerekiyormuş. Yine de bakıyorum, bunun aksi bir şey bulursam eklerim.
Video link here! Here is our how to set up video on chatmix. We do have a more in-depth and detailed option listed below. The way you setup your device in Sonar will affect the ChatMix feature. I...