KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 11 13 Mayıs 2023 #1 SteelSeries Arctis 7X+ Wireless ile SteelSeries Arctis 7+ Wireless arasında bir fark var mı arkadaşlar? Bir de böyle karşılaştırma yapmak istediğimde kolayca yapabileceğim bir site var mı? Bu soruyuda şöyle araya sıkıştırayım
SteelSeries Arctis 7X+ Wireless ile SteelSeries Arctis 7+ Wireless arasında bir fark var mı arkadaşlar? Bir de böyle karşılaştırma yapmak istediğimde kolayca yapabileceğim bir site var mı? Bu soruyuda şöyle araya sıkıştırayım
E enes kırcan Centipat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 130 13 Mayıs 2023 #2 karşılaştırma buradan karşılaştırbilirsin.
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.999 Çözümler 11 13 Mayıs 2023 #3 enes kırcan dedi: karşılaştırma buradan karşılaştırbilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu 7X ile 7+nın karşılaştırması, ben 7X+ ile 7+ karşılaştırması istiyorum.
enes kırcan dedi: karşılaştırma buradan karşılaştırbilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu 7X ile 7+nın karşılaştırması, ben 7X+ ile 7+ karşılaştırması istiyorum.