Yusufisuf Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 104 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #11 ozguven_askim dedi: Bence Cloud 3 Wireless bu bütçeye alınabilecek en iyi kulaklık. Kendimde kullanıyorum memnunum malzeme kalitesi üst seviye. Cloud 3 almayacaksanız Nova 5 alınabilir ama malzemesi Cloud 3 kadar değildir. Genişletmek için tıkla... Kulak padlerinin deri olmasından dolayı ona sıcak bakmıyorum hocam. Malzeme kalitesi dediğiniz ses kalitesini de içeriyor mu hocam
ozguven_askim dedi: Bence Cloud 3 Wireless bu bütçeye alınabilecek en iyi kulaklık. Kendimde kullanıyorum memnunum malzeme kalitesi üst seviye. Cloud 3 almayacaksanız Nova 5 alınabilir ama malzemesi Cloud 3 kadar değildir. Genişletmek için tıkla... Kulak padlerinin deri olmasından dolayı ona sıcak bakmıyorum hocam. Malzeme kalitesi dediğiniz ses kalitesini de içeriyor mu hocam
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.094 Çözümler 6 19 Şubat 2025 #12 Yusufisuf dedi: Kulak padlerinin deri olmasından dolayı ona sıcak bakmıyorum hocam. Malzeme kalitesi dediğiniz ses kalitesini de içeriyor mu hocam. Genişletmek için tıkla... Kulak pedi kumaş alabilirsiniz Cloud 3 için çok da pahalı değil. Nova 5'in ses kalitesini bilmiyorum.
Yusufisuf dedi: Kulak padlerinin deri olmasından dolayı ona sıcak bakmıyorum hocam. Malzeme kalitesi dediğiniz ses kalitesini de içeriyor mu hocam. Genişletmek için tıkla... Kulak pedi kumaş alabilirsiniz Cloud 3 için çok da pahalı değil. Nova 5'in ses kalitesini bilmiyorum.