SteelSeries Arctis 7X+ vs Razer Barracuda X

EmirhanKoca

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, Razer BlackShark v2X kablolu kulaklık kullanıyorum kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum.

SteelSeries Arctis 7X+ Plus Wireless kablosuz.
Razer Barracuda X kablosuz kulaklık.
HyperX Cloud III Gaming Wireless headset DTS X kablosuz.
Logitech G G435 Lightspeed kablosuz.

4 kulaklık arasından 2 tanesine karar verdim hangisi iyi veya bu bütçede alabileceğim kulaklık öneriniz var mı? Seçtiğim kulaklık iyi mi kötü mü?

• SteelSeries Arctis 7X+ Plus Wireless kablosuz.
  • Razer Barracuda X kablosuz kulaklık.

Tartışmasız Cloud 3 wireless.

peki sesi nasıl bass vb bir de benim seçtiğim 2 kulaklığı neden tavsiye etmiyorsun
Barracuda X kullandım, boğuk. Artics 7 ise baya eski , Cloud 3 wireless daha iyidir bence. Logitech kulaklık çıkardı G522 diye onunda TRYE gelmesini bekleyebilirsiniz iyi gözüküyor

Barracuda X kullandım, boğuk. Artics 7 ise baya eski , Cloud 3 wireless daha iyidir bence. Logitech kulaklık çıkardı G522 diye onunda TRYE gelmesini bekleyebilirsiniz iyi gözüküyor
ben bir de hafif olmasınıı istiyorum Razer BlackShark v2X ağır kulaklık olmadı G522 bekleyeyim peki fiyatı ne olur tahmini

ben bir de hafif olmasınıı istiyorum Razer BlackShark v2X ağır kulaklık olmadı G522 bekleyeyim peki fiyatı ne olur tahmini
150 dolar, başta kazık gelir Türkiye'ye 7000 falan ondan sonra yavas yavaş fiyatı oturur, beklemek istemiyorsanız en mantıklısı Cloud 3 W olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…