Kadwars Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar SteelSeries Arctis 9 kulaklığım konuşurken arkadan fena cızırtı geliyor. Ayrı bir sorun da video falan izlerken sesler karşıya falan gidiyor anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar SteelSeries Arctis 9 kulaklığım konuşurken arkadan fena cızırtı geliyor. Ayrı bir sorun da video falan izlerken sesler karşıya falan gidiyor anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Jellyel7 30 Mayıs 2024 Kadwars dedi: SteelSeries uygulaması vardı sildim ama uygulamada öyle spesifik bir ayar yoktu ondan silmiştim. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama yeri vesaire var mı? Var ise hem uygulamayı silip yükleyin hem de sifirlayin. Hocam Aygıt Yöneticisi'nden. Ses driverine gelip sağ tıklayın kaldır deyin sonra anakartınızın sitesine girip yükleyin. Böyle daha kolay olur.
Kadwars dedi: SteelSeries uygulaması vardı sildim ama uygulamada öyle spesifik bir ayar yoktu ondan silmiştim. Genişletmek için tıkla... Sıfırlama yeri vesaire var mı? Var ise hem uygulamayı silip yükleyin hem de sifirlayin. Hocam Aygıt Yöneticisi'nden. Ses driverine gelip sağ tıklayın kaldır deyin sonra anakartınızın sitesine girip yükleyin. Böyle daha kolay olur.
KS KS Kadwars Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #11 Hangisini sileyim. Artı 0 Eksi
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 36 30 Mayıs 2024 #12 Kadwars dedi: Eki Görüntüle 2208997 Hangisini sileyim. Genişletmek için tıkla... SteelSeries 9 chat. SteelSeries 9 Game. Realtek High Definition Audio. Sildikten sonra ses driverini tekrar kurun. Jellyel7 dedi: SteelSeries 9 chat. SteelSeries 9 Game. Realtek High Definition Audio. Sildikten sonra ses driverini tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Ve pcnizi yeniden başlatın ki SteelSeries driverlerinida Windows kursun. Artı 0 Eksi
Kadwars dedi: Eki Görüntüle 2208997 Hangisini sileyim. Genişletmek için tıkla... SteelSeries 9 chat. SteelSeries 9 Game. Realtek High Definition Audio. Sildikten sonra ses driverini tekrar kurun. Jellyel7 dedi: SteelSeries 9 chat. SteelSeries 9 Game. Realtek High Definition Audio. Sildikten sonra ses driverini tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Ve pcnizi yeniden başlatın ki SteelSeries driverlerinida Windows kursun.
KS KS Kadwars Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #13 Jellyel7 dedi: SteelSeries 9 chat. SteelSeries 9 Game. Realtek High Definition Audio. Sildikten sonra ses driverini tekrar kurun. Ve pcnizi yeniden başlatın ki SteelSeries driverlerinida Windows kursun. Genişletmek için tıkla... Şu anlık cızırtı çözüldü gibi ama Full sesle video izlerken ses karşıya gidiyor Discord'da onun bir çözümü var mı? Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: SteelSeries 9 chat. SteelSeries 9 Game. Realtek High Definition Audio. Sildikten sonra ses driverini tekrar kurun. Ve pcnizi yeniden başlatın ki SteelSeries driverlerinida Windows kursun. Genişletmek için tıkla... Şu anlık cızırtı çözüldü gibi ama Full sesle video izlerken ses karşıya gidiyor Discord'da onun bir çözümü var mı?
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 36 30 Mayıs 2024 #14 Kadwars dedi: Şu anlık cızırtı çözüldü gibi ama Full sesle video izlerken ses karşıya gidiyor Discord'da onun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam o normal arkadasimdada oluyor sesi bana geliyor mecbur kısık sesle izleyeceksiniz. Artı 0 Eksi
Kadwars dedi: Şu anlık cızırtı çözüldü gibi ama Full sesle video izlerken ses karşıya gidiyor Discord'da onun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam o normal arkadasimdada oluyor sesi bana geliyor mecbur kısık sesle izleyeceksiniz.