Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 Steelseries Arctis 9 PC Kablosuz Bluetooth Siyah Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Steelseries Arctis 9 PC Kablosuz Bluetooth Siyah Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSH61484 ITOPYA'da. www.itopya.com
Steelseries Arctis 9 PC Kablosuz Bluetooth Siyah Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Steelseries Arctis 9 PC Kablosuz Bluetooth Siyah Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSH61484 ITOPYA'da. www.itopya.com
K kivancarda Decapat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #2 Piyasadaki en iyi kablosuz kulaklıklardan birisi bana kalırsa.
Xenithral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 1.221 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO MOBO: ASUS B450M DRAGON GPU: PALIT RTX 3060 DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #3 Rahatlığı ile öne çıkan bir kulaklık. Ses kalitesi ve mikrofonu fiyatını hak edecek kadar iyi değil fakat konfor olarak gerçekten çok üst düzey.
Rahatlığı ile öne çıkan bir kulaklık. Ses kalitesi ve mikrofonu fiyatını hak edecek kadar iyi değil fakat konfor olarak gerçekten çok üst düzey.
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #4 Xenithral dedi: Rahatlığı ile öne çıkan bir kulaklık. Ses kalitesi ve mikrofonu fiyatını hak edecek kadar iyi değil fakat konfor olarak gerçekten çok üst düzey. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsin?
Xenithral dedi: Rahatlığı ile öne çıkan bir kulaklık. Ses kalitesi ve mikrofonu fiyatını hak edecek kadar iyi değil fakat konfor olarak gerçekten çok üst düzey. Genişletmek için tıkla... Ne önerirsin?
Xenithral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 1.221 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO MOBO: ASUS B450M DRAGON GPU: PALIT RTX 3060 DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #5 Onurfa dedi: Ne önerirsin? Genişletmek için tıkla... Arctis 9 alınmaz demiyorum. Ancak ben olsam bunu tercih ederdim. Kablolu modeli de epey başarılı oldu yıllarca.
Onurfa dedi: Ne önerirsin? Genişletmek için tıkla... Arctis 9 alınmaz demiyorum. Ancak ben olsam bunu tercih ederdim. Kablolu modeli de epey başarılı oldu yıllarca.
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.528 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #6 Xenithral dedi: Arctis 9 alınmaz demiyorum. Ancak ben olsam bunu tercih ederdim. Kablolu modeli de epey başarılı oldu yıllarca. Genişletmek için tıkla... Çok güzel
Xenithral dedi: Arctis 9 alınmaz demiyorum. Ancak ben olsam bunu tercih ederdim. Kablolu modeli de epey başarılı oldu yıllarca. Genişletmek için tıkla... Çok güzel
5 572492 Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 96 9 Ağustos 2022 #7 Onurfa dedi: Steelseries Arctis 9 PC Kablosuz Bluetooth Siyah Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Steelseries Arctis 9 PC Kablosuz Bluetooth Siyah Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSH61484 ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum memnunum.
Onurfa dedi: Steelseries Arctis 9 PC Kablosuz Bluetooth Siyah Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA Steelseries Arctis 9 PC Kablosuz Bluetooth Siyah Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSH61484 ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum memnunum.