SteelSeries Arctis 9 vs ASUS ROG Delta s

Bütçe
2000 TL

Flarion

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, eski kullandığım kulaklığım bozuldu ve yeni bir kulaklık arayışına girdim. 2 kulaklık arasında kaldım. SteelSeries Arctis 9 ve ASUS ROG Delta s. Arctis 9'da Wireless özelliği bulunması ve mikrofonunun ASUS ROG'a göre daha iyi olması artı yönleri. Fakat ASUS ROG'da hyperground teknolojisi adı verilen bir teknoloji bulunmakta. Bu teknoloji emı sorununu engelliyor ve kulaklığa cızırtısız temiz bir ses geliyor. Benim kullandığım bilgisayarımda da emı sorunu bulunmakta ve bundan çok rahatsız oluyorum. Şöyle anlatayım bilgisayarıma yük bindirdiğim takdirde kulaklığa gelen bir hışırtı, cızırtı artık adı her neyse öyle bir ses geliyor. ASUS ROG bunu engellediğini iddia ediyor. Ancak bildiğim kadarıyla Arctis 9'da bu teknoloji yok. Ve bir konuda okuduğum üzere Arctis 9 kulaklığında dip ses olduğunu ancak çok az olduğunu söyleyen bir kullanıcı var. Cızırtı, dip ses, hışırtı gibi seslere katlanamayan biri olarak ASUS ROG Delta S'e daha yakınım şu anda. Bu kulaklıkları kullanan biri var ise bana yardımcı olursa çok sevinirim. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı