HyperX Cloud Flight HX-HSCF-BK/AM Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
HyperX Cloud Flight HX-HSCF-BK/AM Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Corsair VOID RGB ELITE Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ben olsam bunu alırdım. Bu arada bence eğer bütçeniz bu kadar fazla ise ikiye bölün, 1 adet müzik dinlemek için vs. bir adet de oyun oynamak için alın.
Hepsi güzel kulaklıklar ama ben şöyle tip bir insanım. Genellikle Csgo Valorant vb. fps oyunları oynarım. Ve müzik dinlemeyi video izlemeyide severim. Bu yüzden Arctis 9 a daha yakındım ama siz başka şeyler önerince fikrim biraz değişti.