SteelSeries Arctis 9 Wi-Fi Modeli nasıldır?

Yer
İstanbul,Pendik
Daha fazla  
Oynadığın oyunları oynuyorum.Şuan arctis 7 kullanıyorum Arctis 9’umda oldu . Bu fiyata almak çok saçma. İndirimde falan alırsan okey olur. Ama 9 ile 7 arasında çok fark varsa direkt 7ye yönel. Ben arada fark göremedim. Dipses ikisinde de yoktu. Rahatlığı 10/10 mikrofonunu test ettim sadece yeterli kalitede ikiside ama ben harici mikrofon kullanıyorum. Şarjları çok iyi gidiyor. Menzilleri gayet yeterli odamın bitişiği mutfak orada kulaklıkla takılıyorum sorun olmuyor. Mikrofon kapatma tuşları oyundayken chat sesi kısma tuşu vs çok kullanışlı. Steelseries arctis 7-9 tavsiye ederim ama fiyat farkı çoksa 7 alın.

@GazzeliAtalayq 7 diyorsunuz tamam ona bakacağım.
SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Siyah 7.1 Wireless Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bu mu ?

Son düzenleme:
O bakılan site de en ucuz fiyat gözükmüyor.Amazon da şuan da Arctis 9 2800TL,Arctis 7 1900TL,Arctis 7+ ise 2600TL.Arctis 7+ ve Arctis 7 arasında ki en büyük fark bağlantı ve şarj onun haricinde büyük bir fark yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…