Logitech bu tarz yedek parçaları desteğe başvurduğun zaman ücretsiz olarak evine gönderiyor. Steelseries içinde aynı şey geçerli mi bilmiyorum bir şansını dene.
Logitech bu tarz yedek parçaları desteğe başvurduğun zaman ücretsiz olarak evine gönderiyor. Steelseries içinde aynı şey geçerli mi bilmiyorum bir şansını dene.
Evet,USB ile bilgisayara bağladığım kabloda temazsızlık var. Ses sadece sol taraftan geliyor. Oynatınca ikisinden de geliyor. (Kulaklığa bağladığım girişte sorun.)
Iyi gunler. Benim de benzer bir problemim var. Arctis 3 kulakliga sahibim. Kulakliktan diger aparata giden ara kablo bozulmus durumda. Turkiye'de kabloyu aradim ama bulamadim. Steelseries kendi sitesinde de Turkiye'ye yollama yapmiyor.
Bu linkteki soldaki kablodan lazim bana. Her hangi bir sekilde bu kabloyu bulabilen birileri var mi? Arkadasimin Arctis 3 kablosu ile denedim, o yuzden kablo kaynakli olduguna eminim.
Arctis 5 kulaklığımın kablosu kedimin oynamasıyla biraz yıpranmıştı. Teknik servise yazdım gelen cevap aynen şu şekilde:
Bir kablo için neredeyse 250 TL para istiyorlar. Yaptıkları şey soygundan farksız. Bu gidişle bundan sonra ekipman alırken Logitech'ten başka bir firma tercih etmeyeceğim gibi.