SteelSeries Arctis nasıldır?

Sanal 7.1 desteği yok demiştin, attığın yazıda var yazıyor. Kendinle çeliştiğini farkında değil misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğine göre SteelSeries resmi sitesi yalan söylüyor.

Yok kaliteli bir 7.1 kulaklığın bu fiyatta olmasına imkan yok zaten. 7.1 özelliği bulunan Arctis kulaklıklar USB ile bağlantı sağlıyor ve SteelSeries programı ile kontrol edilebiliryor.

Sanal 7.1 desteği yok demiştin, attığın yazıda var yazıyor. Kendinle çeliştiğini farkında değil misin?

Sen gerçek var dedin ne oldu? Ayrıca ben öyle bir şey demedim, herkes kendi dediğinden sorumlu.

Esasen deneyimlerimiz, kulaklığın ses noktasında gerçekten başarılı işlere imza attığını gösteriyor. (''Elbette sanal 7.1 ses deneyimi kulaklıkta mevcut değil'') ancak SteelSeries, Windows 10 üzerinde varsayılan olarak gelen Windows Sonic Sanal Saran 7.1 ses desteğini sağlıyor. Bu noktada kulaklık, Windows ile entegre çalışabilen bir sanal 7.1 deneyimi sağlayabiliyor. Bak parantez içine aldım bir daha oku konuştukça batıyorsun.

Sanal 7.1 desteği yok demiştin attığın yazıda var yazıyor kendinle çeliştiğini farkında değil misin?

7.1 desteği Windows'ta var 7.1 desteğinin olması için kulaklığın üzerinde 7.1 aktif etme-kapatma tuşunun olması veya kendine özel yazılımında 7.1 aktif etme-kapatma olmalı. Windows'un sağladığı destek kulaklığa SteelSeries'in 7.1 desteği sağlamadığı gerçeğini değiştirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…