SteelSeries Arctis nasıldır?

Core'dan 40 TL daha pahalıymış. Değer bence.
Bu da Arctis 1.aldığımızda ve iade ettiğimizde 450 TL'ydi.

Core'den 40 TL daha pahalıysa kesinlikle değer. Fazla artısı var. Ama bu 600 TL yazıyor Core 450 TL şuan.

Son düzenleme:
6 Aya yakın bir süredir Arctis 3 kullanıyorum ve sesleri çok güzel veriyor FPS oyunlarında. Bana göre kötü yanı basları çok iyi değil ve uygulamasını kontrol edemiyorsun.

6 Aya yakın bir süredir Arctis 3 kullanıyorum ve sesleri çok güzel veriyor FPS oyunlarında. Bana göre kötü yanı basları çok iyi değil ve uygulamasını kontrol edemiyorsun.

THX.

Aslında sanal 7.1 ile 50mm dışında pek farkı yokmuş. Yanlış hatırlamışım.

150 TL farka değmez 40 TL olsa değerdi. HyperX Cloud Stinger Core alın geçin.

Doğru 400 civarıymış. Stinger'ın yazılımı nasıl?
Beyler buraya da sorayım HyperX Earbuds nasıl olur?

Son düzenleme:
THX.

Doğru 400 civarıymış. Stinger'ın yazılımı nasıl?
Beyler buraya da sorayım HyperX Earbuds nasıl olur?
Dostum kablolu mu alacaksın konuyu çok takip edemedim ama HyperX Cloud Flight a kesinlikle bak derim, Ben de bu markanın Cloud II modelini aldım, ışık benim için önemli değil o yüzden öyle gereksiz şeylere para bayılmadım, ben bu iki modeli de denedim, gerçekten taktığını hissetmiyorsun gibi birşey ayrıca FPS oyunları için önerildiğini biliyorum. Nerden biliyorsun dersen Cloud 2 yi pro CS oyuncularının en az % 30 u kullanıyordur Twitch yayınlarından gördüğüm kadarıyla birçok pro tercih ediyor.

Keşke bütçeyi dikkate alsaydınız .
Takip etmedim dedim ya bi baktım 6 sayfa olmuş heralde kavga falanda olmuş Bence HyperX in hiçbir kulaklığı pişman etmez ama yinede kablolu kullanırım dersen Cloud 2 bazı yerlerde ciddi indirimlere giriyor, Cloud 2 yi öneririm. Ya da bak yapabilirsen cloud alpha yada bak derim.
Keşke bütçeyi dikkate alsaydınız .
Abi biraz okudum, anladığıma göre ya HyperX alacaksın ya da SS, kafan da baya karışık. Sana tavsiyem kafana hangisi yatarsa onu al valla eskileri okuyunca şunu bunu al diyesim gelmedi. Ben Cloud 2 kullanıyorum he bana sorarsan Clopud Alpha veya Stinger al derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…