RetR0_X Centipat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 23 26 Ocak 2023 #1 Başlıkta da yazdığım gibi sizce Nova 1 alınır mı? Ya da önerebileceğiniz kulaklık var mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Amazon.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2023
Başlıkta da yazdığım gibi sizce Nova 1 alınır mı? Ya da önerebileceğiniz kulaklık var mı? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Amazon.com.tr
Frknhrmnc Megapat Katılım 20 Temmuz 2014 Mesajlar 664 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #2 Dip ses sorunu var diye biliyorum. Cloud Alpha öneririm.
RetR0_X Centipat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 23 26 Ocak 2023 #3 Frknhrmnc dedi: Dip ses sorunu var diye biliyorum. Cloud Alpha öneririm. Genişletmek için tıkla... Affedersiniz kısa bir süre önce fikrimi değiştirdim ve taksitlerle Arctis 3 almaya karar verdim sizce güzel midir?
Frknhrmnc dedi: Dip ses sorunu var diye biliyorum. Cloud Alpha öneririm. Genişletmek için tıkla... Affedersiniz kısa bir süre önce fikrimi değiştirdim ve taksitlerle Arctis 3 almaya karar verdim sizce güzel midir?
Frknhrmnc Megapat Katılım 20 Temmuz 2014 Mesajlar 664 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #4 Rtings sitesinden karşılaştırabilirsiniz. SteelSeries daha şık ama ben Cloud Alpha aldım. Çok memnunum. Dip ses sorunu rahatsız etmezse nova 3 ses kasmak için daha iyi olabilir.
Rtings sitesinden karşılaştırabilirsiniz. SteelSeries daha şık ama ben Cloud Alpha aldım. Çok memnunum. Dip ses sorunu rahatsız etmezse nova 3 ses kasmak için daha iyi olabilir.
F fikiresaygı Femtopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 524 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #5 RetR0_X dedi: Affedersiniz kısa bir süre önce fikrimi değiştirdim ve taksitlerle Arctis 3 almaya karar verdim sizce güzel midir? Genişletmek için tıkla... Nova 1'in kulağı sıkmasından bayağı şikayet ediliyordu. Arctis 3 fena olmayan bir kulaklık. Sıfır almayın ama 2000 verilmez o kulaklığa.
RetR0_X dedi: Affedersiniz kısa bir süre önce fikrimi değiştirdim ve taksitlerle Arctis 3 almaya karar verdim sizce güzel midir? Genişletmek için tıkla... Nova 1'in kulağı sıkmasından bayağı şikayet ediliyordu. Arctis 3 fena olmayan bir kulaklık. Sıfır almayın ama 2000 verilmez o kulaklığa.