1.500TL bütçeye bu kulaklık alınır mı? Aklımda Arctis Nova 1, Arctis 1 ve Razer BlackShark v2X arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım ve neden?
Kulaklığı saatlerce kullancaksanız Nova 1 derim. Resmen kulaklığı hissetmiyorsunuz, kafa bandı aşırı rahat. Diğer kulaklıkların kafa bantları bence zamanla kulaklığa yapışır ama SS bu konuda 1-0 önde başlamış, pedlerinin sünger olmasıyla da terletme yapmıyor, kulağa aşırı baskı yapmıyor ve kulağa yapışmıyor. Ses kalitesinde belki Razer daha iyidir basları falan daha kuvvetli olabilir, bana göre öncelik rahatlık. Zaten Nova'nın seside o kadar düşük değil bence yeterli.
Kardeşim, şu an bakıyorum. Mikrofon olarak SteelSeries Nova 1 önde. Razer'ınki de iyi ama mikrofon gizlenmiyor falan. Yani 1-0, sonra Blackshark'da kulaklık dışında kablo bulunuyor. O kötü olursa kulaklık çöp. Yani Blackshark'ın tek iyi yanı 7.1'inin iyi olması. Başka bir özelliği yok. O da her oyunda desteklenmiyor.BlackShark V2X hepsinden daha iyidir. Bende Nova 1 ve Razer arasında kaldım. Fakat Razer tokatlıyor. SteelSeries biraz kazık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.