Z zımba22 Femtopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #1 SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklığımda hem ses gelmiyor hem de mikrofon çalışmıyor. Ses ayarlarında yeşil tik gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklığımda hem ses gelmiyor hem de mikrofon çalışmıyor. Ses ayarlarında yeşil tik gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
theRiokoyos Megapat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 565 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #2 Bu durum yeni mi yaşandı yoksa kutudan çıktığında böyle miydi?
Z zımba22 Femtopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #3 theRiokoyos dedi: Bu durum yeni mi yaşandı yoksa kutudan çıktığında böyle miydi? Genişletmek için tıkla... Hocam kutudan çıktığında böyleydi
theRiokoyos dedi: Bu durum yeni mi yaşandı yoksa kutudan çıktığında böyle miydi? Genişletmek için tıkla... Hocam kutudan çıktığında böyleydi
theRiokoyos Megapat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 565 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #4 Nereden satın aldınız ürünü? Başka bir kulaklık deneyin, ayarlar doğru yapıldığı taktirde hala çalışmıyorsa değişim talep edin.
Nereden satın aldınız ürünü? Başka bir kulaklık deneyin, ayarlar doğru yapıldığı taktirde hala çalışmıyorsa değişim talep edin.
Z zımba22 Femtopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #5 Daha once Razer Kraken x almıstım ve aynı sorunu yaşamıştım. Jack girişli kulaklıklar anlamadığım bir sekılde bilgisayarımda calısmıyor theRiokoyos dedi: Nereden satın aldınız ürünü? Başka bir kulaklık deneyin, ayarlar doğru yapıldığı taktirde hala çalışmıyorsa değişim talep edin. Genişletmek için tıkla... MediaMarkt
Daha once Razer Kraken x almıstım ve aynı sorunu yaşamıştım. Jack girişli kulaklıklar anlamadığım bir sekılde bilgisayarımda calısmıyor theRiokoyos dedi: Nereden satın aldınız ürünü? Başka bir kulaklık deneyin, ayarlar doğru yapıldığı taktirde hala çalışmıyorsa değişim talep edin. Genişletmek için tıkla... MediaMarkt
Lian_Li Decapat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 404 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #6 SteelSeries GG yazılımını kurdunuz mu? Bende Arctis 1 Wireless kulaklığımda benzer bir sorun yaşadım yazılımı kurumca çözdüm. SteelSeries GG yazılımını kurup deneyin.
SteelSeries GG yazılımını kurdunuz mu? Bende Arctis 1 Wireless kulaklığımda benzer bir sorun yaşadım yazılımı kurumca çözdüm. SteelSeries GG yazılımını kurup deneyin.
theRiokoyos Megapat Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 565 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #7 zımba22 dedi: Daha once Razer Kraken x almıstım ve aynı sorunu yaşamıştım. Jack girişli kulaklıklar anlamadığım bir sekılde bilgisayarımda calısmıyor MediaMarkt Genişletmek için tıkla... Jak girişinizin çalıştığına emin misiniz?
zımba22 dedi: Daha once Razer Kraken x almıstım ve aynı sorunu yaşamıştım. Jack girişli kulaklıklar anlamadığım bir sekılde bilgisayarımda calısmıyor MediaMarkt Genişletmek için tıkla... Jak girişinizin çalıştığına emin misiniz?
Z zımba22 Femtopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #8 Lian_Li dedi: SteelSeries GG yazılımını kurdunuz mu? Bende Arctis 1 Wireless kulaklığımda benzer bir sorun yaşadım yazılımı kurumca çözdüm. SteelSeries GG yazılımını kurup deneyin. Genişletmek için tıkla... En başından beri kurulu fakat çözüme ulaşamadım theRiokoyos dedi: Jak girişinizin çalıştığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Jak girişinde problem olduğunu sanmıyorum. Başka bilgisayarda deneyeceğim. Teşekkürler
Lian_Li dedi: SteelSeries GG yazılımını kurdunuz mu? Bende Arctis 1 Wireless kulaklığımda benzer bir sorun yaşadım yazılımı kurumca çözdüm. SteelSeries GG yazılımını kurup deneyin. Genişletmek için tıkla... En başından beri kurulu fakat çözüme ulaşamadım theRiokoyos dedi: Jak girişinizin çalıştığına emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Jak girişinde problem olduğunu sanmıyorum. Başka bilgisayarda deneyeceğim. Teşekkürler