D Denzzz Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #1 SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklığımın kablosunu kedim kopardı. AUX kablo takınca mikrofon kullanılamıyor. Orijinal kablosunu nereden bulabilirim? Denzzz dedi: SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklığımın kablosunu kedim kopardı. AUX kablo takınca mikrofon kullanılamıyor. Orijinal kablosunu nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... İnstagram sayfasına yazdım. Temin edeceğim mağazayı bildirdiler. Son düzenleme: 13 Haziran 2024
SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklığımın kablosunu kedim kopardı. AUX kablo takınca mikrofon kullanılamıyor. Orijinal kablosunu nereden bulabilirim? Denzzz dedi: SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklığımın kablosunu kedim kopardı. AUX kablo takınca mikrofon kullanılamıyor. Orijinal kablosunu nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... İnstagram sayfasına yazdım. Temin edeceğim mağazayı bildirdiler.
NumeriKarakter Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 47 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #2 Denzzz dedi: SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklığımın kablosunu kedim kopardı. AUX kablo takınca mikrofon kullanılamıyor. Orijinal kablosunu nereden bulabilirim? Instagram sayfasına yazdım. Temin edeceğim mağazayı bildirdiler. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de aynı şekilde kedim kopardı hatırlıyorsanız mağaza bilgisini alabilir miyim?
Denzzz dedi: SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklığımın kablosunu kedim kopardı. AUX kablo takınca mikrofon kullanılamıyor. Orijinal kablosunu nereden bulabilirim? Instagram sayfasına yazdım. Temin edeceğim mağazayı bildirdiler. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de aynı şekilde kedim kopardı hatırlıyorsanız mağaza bilgisini alabilir miyim?
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.547 Çözümler 4 8 Şubat 2025 #3 NumeriKarakter dedi: Hocam benim de aynı şekilde kedim kopardı hatırlıyorsanız mağaza bilgisini alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çözdünüz mü?
NumeriKarakter dedi: Hocam benim de aynı şekilde kedim kopardı hatırlıyorsanız mağaza bilgisini alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çözdünüz mü?
NumeriKarakter Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 47 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #4 485936 dedi: Çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Teknosa'dan sipariş edilebiliyor.
A Ayseymk Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Nisan 2025 #5 Nasıl sipariş verdiniz acaba ve ne kadar ücretle aydınlatabilir misiniz haftalardır arıyorum yeni kulaklık almak istemiyorum NumeriKarakter dedi: Evet hocam Teknosa'dan sipariş edilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl sipariş verdiniz
Nasıl sipariş verdiniz acaba ve ne kadar ücretle aydınlatabilir misiniz haftalardır arıyorum yeni kulaklık almak istemiyorum NumeriKarakter dedi: Evet hocam Teknosa'dan sipariş edilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl sipariş verdiniz
D Denzzz Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #6 Nasıl sipariş verdiniz acaba ve ne kadar ücretle aydınlatabilir misiniz haftalardır arıyorum yeni kulaklık almak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Merhabalar, yedek parçalarımız Jetklik mağazası tarafından satılmaktadır. Mağazaya Trendyol Hepsiburada Amazon gibi sitelerden ulaşabilirsiniz. Şeklinde bir cevap aldım.
Nasıl sipariş verdiniz acaba ve ne kadar ücretle aydınlatabilir misiniz haftalardır arıyorum yeni kulaklık almak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Merhabalar, yedek parçalarımız Jetklik mağazası tarafından satılmaktadır. Mağazaya Trendyol Hepsiburada Amazon gibi sitelerden ulaşabilirsiniz. Şeklinde bir cevap aldım.
A Ayseymk Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mayıs 2025 #7 Denzzz dedi: Merhaba, yedek parçalarımız Jetklik mağazası tarafından satılmaktadır. Mağazaya Trendyol Hepsiburada Amazon gibi sitelerden ulaşabilirsiniz. Şeklinde bir cevap aldım. Genişletmek için tıkla... Olabilecek her yere ulaştım jetklik dahil ama onlarda bile stok yokmuş ben de Amazon üzerinden bir kablo sipariş verdim orijinal kablodan bile daha iyi sesi oldu. Teşekkürler.
Denzzz dedi: Merhaba, yedek parçalarımız Jetklik mağazası tarafından satılmaktadır. Mağazaya Trendyol Hepsiburada Amazon gibi sitelerden ulaşabilirsiniz. Şeklinde bir cevap aldım. Genişletmek için tıkla... Olabilecek her yere ulaştım jetklik dahil ama onlarda bile stok yokmuş ben de Amazon üzerinden bir kablo sipariş verdim orijinal kablodan bile daha iyi sesi oldu. Teşekkürler.