A Ayseymk Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Nisan 2025 #1 10 ay önce kulaklığı almıştım kablosu bozuldu jak girişi yamulmuş herhangi bir jak kablosu da uymuyor. Kabloyu nereden temin edebilirim? Bilgisi olan var mı?
10 ay önce kulaklığı almıştım kablosu bozuldu jak girişi yamulmuş herhangi bir jak kablosu da uymuyor. Kabloyu nereden temin edebilirim? Bilgisi olan var mı?
C Conta Picopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 366 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #2 Buyrun hocam. Düzeltme: Türkiye'ye getirmiyormuş. Acele ettim Düzeltme 2: Bu kablo 5 ve 4 kutuplu işini görebilir.
Buyrun hocam. Düzeltme: Türkiye'ye getirmiyormuş. Acele ettim Düzeltme 2: Bu kablo 5 ve 4 kutuplu işini görebilir.
A Ayseymk Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Nisan 2025 #3 Hiçbir yerde bulamadım aynı kablo üzerinde 4 ve 5 kutuplu ya da 4 ya da 5 kutuplu var Conta dedi: Buyrun hocam. Düzeltme: Türkiye'ye getirmiyormuş. Acele ettim Düzeltme 2: Bu kablo 5 ve 4 kutuplu işini görebilir. Genişletmek için tıkla...
Hiçbir yerde bulamadım aynı kablo üzerinde 4 ve 5 kutuplu ya da 4 ya da 5 kutuplu var Conta dedi: Buyrun hocam. Düzeltme: Türkiye'ye getirmiyormuş. Acele ettim Düzeltme 2: Bu kablo 5 ve 4 kutuplu işini görebilir. Genişletmek için tıkla...
C Conta Picopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 366 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2025 #4 Burada var hocam. Amazon.com.tr
A Ayseymk Decapat Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mayıs 2025 #5 Conta dedi: Burada var hocam. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler 350 tl ye farklı marka bi aux kablosu aldım
Conta dedi: Burada var hocam. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler 350 tl ye farklı marka bi aux kablosu aldım
C Conta Picopat Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 366 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2025 #6 Rica ederim çözüm olarak da işaretleyebilirsen çok sevinirim. İyi günlerde kullanman dileğiyle.