QueekZy Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Kulaklığımın mikrofonundan oyun içinde hiçbir türlü ses gelmiyor yapabileceğim bir şey var mı yoksa garantisi var servise mi göndermeliyim?
Merhaba. Kulaklığımın mikrofonundan oyun içinde hiçbir türlü ses gelmiyor yapabileceğim bir şey var mı yoksa garantisi var servise mi göndermeliyim?
hefeq22 Decapat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #2 Ne yaptınız aynı sorunu bende yaşıyorumda?
L lysuax Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #3 merhaba sorunu cözebildinizmi acaba hefeq22 dedi: Ne yaptınız aynı sorunu bende yaşıyorumda? Genişletmek için tıkla...
merhaba sorunu cözebildinizmi acaba hefeq22 dedi: Ne yaptınız aynı sorunu bende yaşıyorumda? Genişletmek için tıkla...
QueekZy Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #4 lysuax dedi: Merhaba sorunu cözebildinizmi acaba. Genişletmek için tıkla... Merhaba benim kulaklığımdaki sorun PC'den dolayıymış FPS arttırma gibi ayarlar yaparken bazı ayarları kapatmışım hangisi bilmiyorum ama ben PC'yi sıfırlayınca çözülmüştü.
lysuax dedi: Merhaba sorunu cözebildinizmi acaba. Genişletmek için tıkla... Merhaba benim kulaklığımdaki sorun PC'den dolayıymış FPS arttırma gibi ayarlar yaparken bazı ayarları kapatmışım hangisi bilmiyorum ama ben PC'yi sıfırlayınca çözülmüştü.