E emo5fps Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Kulaklığı bugün aldım. Mikrofonu çalışıyor, sol tarafından ses geliyor ama sağ tarafından gelmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024
9ndependient Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 454 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 emo5fps dedi: Kulaklığı bugün aldım. Mikrofonu çalışıyor, sol tarafından ses geliyor ama sağ tarafından gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan ses ayarlarına baktın mı?
emo5fps dedi: Kulaklığı bugün aldım. Mikrofonu çalışıyor, sol tarafından ses geliyor ama sağ tarafından gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan ses ayarlarına baktın mı?
E emo5fps Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #3 9ndependient dedi: Bilgisayardan ses ayarlarına baktın mı? Genişletmek için tıkla... Baktım sorun gidericiyi de çalıştırdım ama bir değişiklik olmadı.
9ndependient dedi: Bilgisayardan ses ayarlarına baktın mı? Genişletmek için tıkla... Baktım sorun gidericiyi de çalıştırdım ama bir değişiklik olmadı.