AzazelGuy Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklığımın kablosu bozuldu ve şu anda bir Trs AUX taktım ama kalitesine de bağlı olarak rezalet bir ses geldiğini anladım. Yeni kablo almak istiyorum yardımcı olur musunuz acaba?
SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklığımın kablosu bozuldu ve şu anda bir Trs AUX taktım ama kalitesine de bağlı olarak rezalet bir ses geldiğini anladım. Yeni kablo almak istiyorum yardımcı olur musunuz acaba?
rartena Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #2 kabeldirekt markasının aux - jak girişleri kabloları hem uzun ömürlü ve dayanıklı hemde diğer markalara göre nispeten daha kalitelidir
kabeldirekt markasının aux - jak girişleri kabloları hem uzun ömürlü ve dayanıklı hemde diğer markalara göre nispeten daha kalitelidir
AzazelGuy Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #3 rartena dedi: kabeldirekt markasının aux - jak girişleri kabloları hem uzun ömürlü ve dayanıklı hemde diğer markalara göre nispeten daha kalitelidir Genişletmek için tıkla... Trrs kablo arıyorum hocam özellikle hatta orijinalde trrs to trrrs kablo .
rartena dedi: kabeldirekt markasının aux - jak girişleri kabloları hem uzun ömürlü ve dayanıklı hemde diğer markalara göre nispeten daha kalitelidir Genişletmek için tıkla... Trrs kablo arıyorum hocam özellikle hatta orijinalde trrs to trrrs kablo .