SteelSeries Arctis Nova 1 mikrofon kalitesi çok kötü

Heddwch99

Hectopat
Daha fazla  
SteelSeries Sonar ile bütün ayarları denedim, bilgisayar kendi ayarlarından da denedim ama arkadaşlarım yine ses kalitesinin kötü olduğunu söylüyor. Yardım edebilecek var mı?

Aynı model bende de var. Yani kaliteli değil evet ama birkaç ufak ayardan sonra sesi gayet temiz ve güzel veriyor.

Zaten kötü bir mikrofonu var, biraz araştırmayla öğrenilebilecek bir durumdu.

Aynı kulaklık bende de var bir denemek için mikrofonu deneyeyim dedim şok oldum yani güzel değil sonar ayarı falan yapmadım yani ayrı bir mikrofonum var ama kulaklığın rahatlığı ve ses kalitesi iyi mikrofonu pek değil yani laptop mikrofonu bile daha kaliteli kulaklık mikrofonundan.

YouTube'da biraz video izledim ses kalitesi güzeldi kendim denediğimle alakası yok neden böyle anlamadım.

Hocam bende gayet iyi. Bence kendinize uygun ayarı bulamadınız. Sesi kontrol edebilmemiz için ses kaydı gönderebilir misiniz?

Aynı model bende de var. Yani kaliteli değil evet ama birkaç ufak ayardan sonra sesi gayet temiz ve güzel veriyor.

Ayarlarını paylaşma şansın var mı?

Hocam bende gayet iyi. Bence kendinize uygun ayarı bulamadınız. Sesi kontrol edebilmemiz için ses kaydı gönderebilir misiniz?

Hocam çoğu ayarı denedim kendi ayarlarınızı paylaşma şansınız var mı şu an evde değilim gidince ses kaydı gönderebilirim.

belkide jak girişi anakart daki dahili seskartı ile de alakalı olabilir başka cihazlarda test et birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…