SteelSeries Arctis Nova 1 mikrofondan ses gitmiyor

Hoparlör (Realtek) seçtiğimde ses kısılıp açılıyor fakat mikrofon hala aynı

Hangisini seçersem seçeyim ses gitmiyor hocam.

Hocam bende ilk aldığımda çalıştıramamıştım mikrofonu da aklıma bir şey gelmiyor. Windows ayarlarından falan devre dışı olabilir mi aygıt ya da uygulamadan mik sesi kısılı falan.

Teşekkürler hocam yine de yardımlarınız için beceremedim iade edeceğim.

Hocam iyi günler. Bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Eksileri neler? Cevaplarsanız çok memnun olurum.

Kullanıyorum şu an ses kalitesi mikrofonu falan güzel ama almazdım çünkü sürekli kulaklığı bağlayan vidaları çıkıyor kronik sorunlu. Hiçbir şey yapmasanız bile bir kere çıkıyor sonra sıklaşıyor haftada 1 çıkıyor en az. Tornavida setiniz varsa alın bu vidaya uyacak bir tornavidanız yoksa kullanamazsınız rahat rahat.

Anladım hocam teşekkürler.

Hocam bende bir kere bu sorunu yaşadim fakat 6 7 ay önce vidalari taktim bir daha da olmadi böyle bir sorun.

Hocam iyi günler. Bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Eksileri neler? Cevaplarsanız çok memnun olurum.

Bence tek eksiği kablolu olmasi başka bir sorun göremedim ben. Bir de vida sorunu var demişler. Bende de 6 7 ay önce oldu vidalari sıktım ve bir daha olmadi.

Vallahi günde 1 kere sıkıyorum düşmesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…