Swxnchy Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 Bugün SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklık aldım ve bir sürü sıkıntı yarattı. Sağdan ses gelmiyor ve mikrofon çalışmıyor. Bozuk mu yoksa ben mi kullanmayı bilmiyorum?
Bugün SteelSeries Arctis Nova 1 kulaklık aldım ve bir sürü sıkıntı yarattı. Sağdan ses gelmiyor ve mikrofon çalışmıyor. Bozuk mu yoksa ben mi kullanmayı bilmiyorum?
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.874 Çözümler 7 16 Ekim 2023 #2 Hocam eğer sağdan ses gelmiyorsa kulaklık sıkıntılı olabilir girişlerin tam girdiğinden emin misiniz? Artı 0 Eksi
Hocam eğer sağdan ses gelmiyorsa kulaklık sıkıntılı olabilir girişlerin tam girdiğinden emin misiniz?
KS KS Swxnchy Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #3 ReyuM dedi: Hocam eğer sağdan ses gelmiyorsa kulaklık sıkıntılı olabilir girişlerin tam girdiğinden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Tam şu anda sağdan ses gelmeme sorununu düzelttim ama mikrofon çalışmıyor. Artı 0 Eksi
ReyuM dedi: Hocam eğer sağdan ses gelmiyorsa kulaklık sıkıntılı olabilir girişlerin tam girdiğinden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Tam şu anda sağdan ses gelmeme sorununu düzelttim ama mikrofon çalışmıyor.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.874 Çözümler 7 16 Ekim 2023 #4 Hocam laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü eğer laptop kullanıyorsanız tek kulaklık girişinden mi jak takıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Hocam laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü eğer laptop kullanıyorsanız tek kulaklık girişinden mi jak takıyorsunuz?
KS KS Swxnchy Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #5 ReyuM dedi: Hocam laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü eğer laptop kullanıyorsanız tek kulaklık girişinden mi jak takıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Masaüstü kullanıyorum. Artı 0 Eksi
ReyuM dedi: Hocam laptop mu kullanıyorsunuz masaüstü mü eğer laptop kullanıyorsanız tek kulaklık girişinden mi jak takıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Masaüstü kullanıyorum.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.874 Çözümler 7 16 Ekim 2023 #6 Hocam anakartınız uygulaması vs. varsa pembe jak girişinin mikrofon girişi olup olmadığına bakar mısınız? Bunun gibi. Artı 0 Eksi
Hocam anakartınız uygulaması vs. varsa pembe jak girişinin mikrofon girişi olup olmadığına bakar mısınız? Bunun gibi.