SteelSeries Arctis Nova 1 mikrofonu çalışmıyor

Gwinr0

Hectopat
Daha fazla  
SteelSeries Arctis Nova 1 kullanıyorum ve bilgisayarımda kulaklık ve mikrofon jak girişleri mevcut. Ben kulaklığı tek kablo ile herhangi bir dönüştürücü ve ayırıcı olmadan kullanmak istiyorum ancak sadece kulaklık soketine taktığımda mikrofon çalışmıyor. Şimdi bilgisayarın desktelemiyor falan diyebilirsiniz aynı bilgisayarda HyperX Cloud 2 kulaklığını kullandığımda sıkıntı yoktu aşağıda soketin yanında ki simgeyide atıyorum oradaa mikrofonlu kulalklık şekli koymuşlar benim bildiğim bu tanımlamalar rastgele tanımlamalar olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 20241018_170456.jpg
    20241018_170456.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 69
  • 20241018_170604.jpg
    20241018_170604.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 36
Evet sadece mikrofon çalışmıyor.

Bu şekilde çalışmaması doğal. Çünkü daha önce kullandığınızda sesinizi laptop üzerinden alıyor olabilir. Neden çift girişli kullanmak istemiyorsunuz. Ve merak ettiğim bir şey laptop markanız nedir?

Bu şekilde çalışmaması doğal. Çünkü daha önce kullandığınızda sesinizi laptop üzerinden alıyor olabilir. Neden çift girişli kullanmak istemiyorsunuz. Ve merak ettiğim bir şey laptop markanız nedir?

Yurtda kalıyorum ekstra klavye ve ekstra fare kullandığımdan çok kablo karmaşası oluyor bunun önüne geçmek istiyorum

Laptop markası
Monster Abra A7 v13.3.4

Technopat Haberler

Geri
Yukarı