SteelSeries Arctis Nova 1 mikrofonundan dip ses geliyor

Lykoss

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar çözümü buldum ama doğru şekilde yaptığımdan emin değilim. Öncelikle yanlış anlaşılma olmasın, dip ses kulaklıktan değil mikrofondan geliyordu. SteelSeries GG yazılımını kurdum. Daha sonrasında gürültü engellemeyi açtım. Doğru yapmış mıyım?

Normalde cızırtı geliyordu ama bu ayarları açınca gelmiyor.

Doğru yapmışsın gürültü engelleme o dip ses,fan sesi,uğultu sesleri tarzı şeyleri engellemek için var.

Doğru yapmışsın gürültü engelleme o dip ses,fan sesi,uğultu sesleri tarzı şeyleri engellemek için var.
Hocam böyle yapınca da sanki grip olan biri gibi geliyor ses.
Noice Gate açmalı mıyım?

Hocam böyle yapınca da sanki grip olan biri gibi geliyor ses.
Noice gate açmalı mıyım?

Noise gate açman halinde nefes alma sesi, konuşma boşlukları gibi durumları yok ederde, grip gibi derken tam olarak nasıl ses, boğuk mu?

Noise gate açman halinde nefes alma sesi, konuşma boşlukları gibi durumları yok ederde, grip gibi derken tam olarak nasıl ses, boğuk mu?
Boğuk değil hocam. Normal sesi de öyleymiş. Ama biraz yankı var gibi.

Mikrofonu düzeltebildin mi yankıyı falan yoksa hala aynı mı kulaklığı almayı düşünüyorum da.
Hocam sorun yok şuan. Kulaklık gayet güzel. Mikrofondaki cızırtı vs. sorunlar da program ile çözüldü.

Hocam sorun yok şu an. Kulaklık gayet güzel. Mikrofondaki cızırtı vs. sorunlar da program ile çözüldü.

Geri dönüşün için teşekkür ederim ve düzeldiğine sevindim, ben de bugün sipariş edeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…