M mthnc1 Hectopat Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 88 29 Kasım 2023 #1 Kulaklığı bilgisayara taktım fakat kulaklıktan ses gelmiyor. Neden çalışmadığı hakkında fikrim yok.
Uorku Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 554 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #2 Bilgisayarınız laptop mu yoksa masaüstü bir sistem midir?
Bahadır01 Picopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #3 mthnc1 dedi: Kulaklığı bilgisayara taktım fakat kulaklıktan ses gelmiyor. Neden çalışmadığı hakkında fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün mü kanka bende de aynı sıkıntı var.
mthnc1 dedi: Kulaklığı bilgisayara taktım fakat kulaklıktan ses gelmiyor. Neden çalışmadığı hakkında fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün mü kanka bende de aynı sıkıntı var.
YagizTea Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #4 Bahadır01 dedi: Sorunu çözdün mü kanka bende de aynı sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Sen çözdün mü be kral
Bahadır01 dedi: Sorunu çözdün mü kanka bende de aynı sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Sen çözdün mü be kral
Goksah Kilopat Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 54 26 Haziran 2024 #5 Jak kablosunu ters takmış olabilirsin, ilk başta ben de ters takmıştım ve ses gelmemişti. Etiketin olduğu uç kulaklığa takılmadı, diğer uç bilgisayara takılmalı.
Jak kablosunu ters takmış olabilirsin, ilk başta ben de ters takmıştım ve ses gelmemişti. Etiketin olduğu uç kulaklığa takılmadı, diğer uç bilgisayara takılmalı.
Bahadır01 Picopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #6 mthnc1 dedi: Kulaklığı bilgisayara taktım fakat kulaklıktan ses gelmiyor. Neden çalışmadığı hakkında fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorun kulaklıkta değilmiş meğerse kullandığım kameranın hoparlöründen çıkıyormuş ses çok az olduğu için duymamışım.
mthnc1 dedi: Kulaklığı bilgisayara taktım fakat kulaklıktan ses gelmiyor. Neden çalışmadığı hakkında fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Çözdüm sorun kulaklıkta değilmiş meğerse kullandığım kameranın hoparlöründen çıkıyormuş ses çok az olduğu için duymamışım.