C Ccrean Femtopat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Nisan 2023 #1 Sızce bu asagıdakı 2 modelden hangısını tercıh etmelıyım? Baska marka kulaklık onermeyin. -SteelSeries Arctis Prime stereo siyah. -SteelSeries Arctis Nova 1. Sizce?
Sızce bu asagıdakı 2 modelden hangısını tercıh etmelıyım? Baska marka kulaklık onermeyin. -SteelSeries Arctis Prime stereo siyah. -SteelSeries Arctis Nova 1. Sizce?
kiyaz Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #2 Ccrean dedi: Sızce bu asagıdakı 2 modelden hangısını tercıh etmelıyım? Baska marka kulaklık onermeyin. -SteelSeries Arctis Prime stereo siyah. -SteelSeries Arctis Nova 1. Sizce? Genişletmek için tıkla... Prime tabii ki ek olarak Wireless konfordur diyerek başka modellere bakabilirsiniz.
Ccrean dedi: Sızce bu asagıdakı 2 modelden hangısını tercıh etmelıyım? Baska marka kulaklık onermeyin. -SteelSeries Arctis Prime stereo siyah. -SteelSeries Arctis Nova 1. Sizce? Genişletmek için tıkla... Prime tabii ki ek olarak Wireless konfordur diyerek başka modellere bakabilirsiniz.
K kralotobur Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 271 12 Nisan 2023 #3 kiyaz dedi: Prime tabii ki ek olarak Wireless konfordur diyerek başka modellere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben nova derdim
kiyaz dedi: Prime tabii ki ek olarak Wireless konfordur diyerek başka modellere bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben nova derdim
C Ccrean Femtopat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Nisan 2023 #4 kralotobur dedi: Ben nova derdim Genişletmek için tıkla... Neden acaba?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 12 Nisan 2023 #5 Novanın renk seçeneği beyaz daha güzel şık duruyor.