SteelSeries Arctis Nova 1 vs Logitech G435 vs Hyper Cloud Alpha vs Logitech Pro X

VahitGuetta

Hectopat
Yer
Baden-Wurttemberg
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller. Yurt dışında yaşamaktayım. Eski kulaklığımı aslında 3 yıl gibi bir sürede eskitmeye başladım. Her şey iyi ancak kulağımda son 1 yıldır arkasında yara çıkmaya başladı ve tek kullandığım kulaklıkla ilgili olduğunu düşündüm ve birkaç ay takmayınca düzeldiğini fark ettim. Büyük ihtimalle pedler kalitesiz olduğu için oldu. Şimdi ise baktığım siteden birkaç farklı markadan kulaklık buldum. Başlıca kriterlerim uzun kullanımı rahat. Mikrofonu iyi olması çünkü genellikle sohbet ediyorum ancak çok ileri düzey FPS oynamıyorum eskisi gibi. O yüzden uzun kullanımda rahatsız etmeyecek rahat bir şey bakıyorum. Ayrıyeten kulaklarım "over-ear" bir kulaklığa tam olabiliyor onun için rahatsız etmemesi de önemli. Başka pek seçenek olmadığı için bunları seçtiğimi de belirtmek isterim. Son olarak bunların arasında Logitech'in serisinden 435 dışında 335 ve 535 var ama hangisini seçsem bilemedim. O yüzden ekledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj süresinde sıkıntı yaşamayacağınız bir kulaklık arıyorsanız Cloud Alpha bir seçenek olabilir lakin ben onun yerine Cloud 3 Wireless'i seçerdim.

Şarj süresinde sıkıntı yaşamayacağınız bir kulaklık arıyorsanız Cloud Alpha bir seçenek olabilir lakin ben onun yerine Cloud 3 Wireless'i seçerdim.

Açıkçası Cloud 2 de var işin içinde yazmadığım ancak genellikle gördüğüm yorumlar HyperX'in HP tarafından alınmasından beri pek de iyi gitmediği yönünde.

G pro x mantıklı ama SE modelini al daha ucuz, onun dışındakilerden uzak dururum. Cloud 3 wireless alternatif olabilir.

G PRO X mantıklı ama SE modelini al daha ucuz, onun dışındakilerden uzak dururum. Cloud 3 Wireless alternatif olabilir.

Pro X var hocam başka modeli yok ama o da rahat mı onu bilmiyorum çünkü son kulaklığım ona benzerdi zaten elimdekini bırakmamın sebebi kulağımda yara yapmasıydı. Ayrıyeten Cloud 3 var Wireless ile arasında fark var mıdır yoksa kablolu almak sanki daha iyi olur.

G pro x se bu, 4000 tl normalı 6000. Farkı se modelinde kumaş ped ve tasima çantası yok.

Açıkçası Cloud 2 de var işin içinde yazmadığım ancak genellikle gördüğüm yorumlar HyperX'in HP tarafından alınmasından beri pek de iyi gitmediği yönünde.
Cloud 2 ve Cloud 3'ü uzun süredir kullanıyorum Cloud 2'nin mikrofonu dışında bir sıkıntısı yoktu.

Cloud 3 Wireless var bende şu an kusursuza yakın.

Bütçe sıkıntı etmeyecekse stüdyo kulaklıklarını ses kartıyla beraber PC'de kullanmak çok daha iyi olacaktır.

Hocam ses kartı işine girmem zaten laptoplayım pratik olmak daha iyi olur. Genel olarak 4 site inceledim toplamda 10 konu Cloud 2 ile ilgili pek öneren görmedim yani Logitech ile aynı görülüyor ve Logitech daha güncel (Pro X için konuşuyorum).aslında Sennheiser'lara yönelmek istiyorum ama şu an bir yandan da uçmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…