SteelSeries Arctis Nova 1 vs Razer BlackShark V2 X

Bütçe
1000

Keritto361

Kilopat
Katılım
5 Mart 2018
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam bütçem 1.000 TL civarı, bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum, kulaklıktan beklentim rahat olması, uzun saatler kullanımda rahatsız etmemesi, rekabetçi oyunlarda iyi ses kasabilmek.

İtopya'da 900 TL'ye Razer BlackShark V2 X 1000TL'ye ise SteelSeries Arctis Nova 1 var.
Bu ikisi araında kaldım. Daha yeni çıkmış bir kulaklık olması ve daha rahat kullanım sunacağını tahmin ettiğimden şu an benim için Arctis Nova 1 ağır basmakta ama sizce hangisini almalıyım? (Farklı kulaklık önerilerine de açığım.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Razer BlackShark V2 X alın.
 
Nova 1 iade ettim daha dün. Mikrofon kopacakmış gibi. Kulaklık kabloları sürekli tak çıkar olduğu için daha ilk deneyimde jak oynaması sonucu ses soldan fazla sağdan az gelmeye başladı. Şu anda Corsair Void Elite sipariş verdim. Umarım istediğim sonucu bundan alabilirim .
 
Stereo sürümü ise onda dip ses sorunu çok diyorlar hocam.
 
Blackshark kullanıyorum. Dizayn konusunda biraz şüphelerim olsa da (kulaklığı uzatmak için 2 adet tel olması, kablonun açıkta durması) ses muazzam. Nova konusunda bir sey diyemiyorum kullanmadim. Razer o fiyata vaadettigi her şeyi sunuyor.
 
SS Arctics nova 1'i 3 ay önce civarı aldım. Tercih sebeplerimden biri renk ve tasarım uyumuydu. Uzun saatler kullanımında bile kafamda ya da kulaklarımda herhangi bir ağrı gibi durumlar hissetmedim. Son derece rahat olduğunu söyleyebilirim. Kulaklığı tutan bezi, kablonun takılıp çıkartılması ve pedlerin kumaş olmasından dolayı terleme durumu yaşanmaması bu kulaklığın pozitif tarafları. Olumsuz olarak ne söyleyebilirim, kumaş pedler olduğu için yalıtım konusunda deri pedlere göre tabii ki eşdeğer değil o yüzden yalıtım açısından küçük bir negatif oy verebilirim. Bu demek değildir ki yalıtımı kötü, sadece deri pedlere nazaran yalıtım geride kalmaktadır.

Ses kalitesi olarak müzik dinlediğimde ya da oyun oynadığımda beni son derece tatmin etti. Steelseries Sonar uygulaması ile ses başka bir noktaya taşınıyor, mutlaka indirmelisiniz.

Performans olarak yani ses kasmalı oyunlarda çok rahat sesin yönünü algılayabiliyorsunuz. Ama derseniz ben profesyonel oyuncuyum üst düzey kulaklık istiyorum o zaman başka kulaklıklara yönelebilirsiniz. Ama standart bir oyuncu gereksinimlerini karşıladığını söyleyebilirim.

Bende tercih ederken başka seçenekler vardı. Cloud 2 gibi yada ikilimde kaldığınız kulaklık gibi, pişman değilim açıkcası.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…