B Batuhanasln Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #1 Dün Vatan'dan SteelSeries Arctis Nova 1P kulaklığını aldım ancak bilgisayara bağladıgımda mikrofon çalışmıyor, çözümü var mı?
Dün Vatan'dan SteelSeries Arctis Nova 1P kulaklığını aldım ancak bilgisayara bağladıgımda mikrofon çalışmıyor, çözümü var mı?
Berkozg Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #2 PlayStation modeli olduğu için büyük ihtimalle çalıştıramıyorsun, ya da SteelSeries GG'den bakmayı dener misin görüyor mu görmüyor mu? Artı 0 Eksi
PlayStation modeli olduğu için büyük ihtimalle çalıştıramıyorsun, ya da SteelSeries GG'den bakmayı dener misin görüyor mu görmüyor mu?
KS KS B Batuhanasln Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #3 Berkozg dedi: PlayStation modeli olduğu için büyük ihtimalle çalıştıramıyorsun, ya da SteelSeries GG'den bakmayı dener misin görüyor mu görmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Halletim Pc de uyumlu bunlar araştırdım da bir çok kişi yapamımış ilk başta Artı 0 Eksi
Berkozg dedi: PlayStation modeli olduğu için büyük ihtimalle çalıştıramıyorsun, ya da SteelSeries GG'den bakmayı dener misin görüyor mu görmüyor mu? Genişletmek için tıkla... Halletim Pc de uyumlu bunlar araştırdım da bir çok kişi yapamımış ilk başta
S salmanas Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #4 Batuhanasln dedi: Halletim PC de uyumlu bunlar araştırdım da birçok kişi yapamımış ilk başta. Genişletmek için tıkla... Merhaba nasıl çözdün yardımcı olur musun? Artı 0 Eksi
Batuhanasln dedi: Halletim PC de uyumlu bunlar araştırdım da birçok kişi yapamımış ilk başta. Genişletmek için tıkla... Merhaba nasıl çözdün yardımcı olur musun?
KS KS B Batuhanasln Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #5 salmanas dedi: Merhaba nasıl çözdün yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Jack çoğaltıcı aldın mı? 1p kutusundan çıkmıyor Artı 0 Eksi
salmanas dedi: Merhaba nasıl çözdün yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Jack çoğaltıcı aldın mı? 1p kutusundan çıkmıyor
S salmanas Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #6 Batuhanasln dedi: Jack çoğaltıcı aldın mı? 1P kutusundan çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Nova 1pyi iade edip Nova 1 aldım. Artı 0 Eksi
Batuhanasln dedi: Jack çoğaltıcı aldın mı? 1P kutusundan çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Nova 1pyi iade edip Nova 1 aldım.